Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2010, 10:29 PM   #54 (permalink)
murattimania
Teğmen

Tesekkür: 16
17 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murattimania is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Assertive(Hakkını Savunan)Olma

Ben de yasadigim ulke olan Hollanda'daki buyuk marketlerden birisiyle papaz olmustum... :)
Normalde aksam saat 20 de kapanmasi gereken markete kostura kostura son anda kapanmasina 4 dakika kala vardim... Normalde beni iceri almasi gerekirdi... Ama bunun yerine ters ters kapattiklarini soyledi...

Ben elimdeki saati gostererek daha 4 dakika oldugunu, sadece 1 limon alip cikacagimi soyledim... bunun uzerine bizim saatimize gore saat tam 20 dedi... iyi dedim... Ayrilmadan once yaka kartindaki isime dikkatlice bakip hafizaya yazmak ne demek, kazidim resmen... :)

O sinirle eve gelir gelmez bu maketin gene merkeze okkali bir mail yazdim... Bana bu sekilde saygisizca muamele eden kisiden kisisel olarak beni aramasini ve ozur dilemesini, sadece onlarin ozurunun yeterli olmayacaginiz soyledim... Bunun yaninda da aksi takdirde, bu marketin kotu yonde reklamini yapmak icin elimden geleni yapacagima, meslegim geregi bunun pekte zor olmadigini anlattim.. boyle bir riski alamayacaklarini biliyordum cunku...

Aradan 2 gun gecti...
Beyefendi beni aradi...
Titrek bir sesle yanlis anlasildigini soyledi.. Kabalik ettigi icin ozur diledi... Guvenlik kameralarindan kontrol ettigini, ve hakli oldugumu, saatin 19:56 oldugunu ve beni iceri almadigi icin yanlis yaptigini soyledi...

Ben de tamam dedim, ozrun kabul edildi... Kapandi olay boylece...
Bunun gibi bircok ornek sayabilirim aslinda.. Ama yakin zamanda basima geldigi icin bunu sectim aralarindan...

Yurt disinda yasadigim ve irkci davranislardan toyluk zamanlarinda cok cektigim icin boyle durumlarda asiri hassasim... Zamaninda vermedigim tepkilerin pismanligini cok yasadim... Ama bundan sonra ayni pismaliklari yasamaya niyetim yok... :)
murattimania isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla