Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı
uzun zaman oldu yazmadığım. bugün ilaç yazdırmaya gittim. sıra aksamış. Tam 1 saat psikiyatrın kapısında bekledim. İçerdekiler çıktılar. Kapıyı çaldım, adımımı attım. Merhaba dedim. Doktor bana baktı ve sert bi sesle: Bu saatte hasta alamam!! dedi. Ama ben ne zamandır bekliyorum dedim. Zamanında gelseydin! dedi. nedendir, bilmem; gözlerim doldu. Rahatsız etmek istemezdim; kusuruma bakmayın, dedim ve çıktım. Sabah psikolog EFT uyguladı. Biraz rahatladığımı söyleyebilirim ama her yerimde yorgunluğumu hissedebiliyorum. Dermanım yok :P Sevgili İmported Angel in yazdıklarını, ilaçtan çektiklerini okudum ama öyle bir hale gelmiştim kii. . Anlatamam, size. Eminim yaşayanlarınız vardır. Dayanılamaz oluyor, bazen birçok şey. Tek çaarem ilaçmış gibi geldi,, annem vazgeçirdi. . Ben ne olacağım?? |
merhaba ;
inan bana hiç bişi olmayacak ve en kısa sürede iyileşeceksin.ancak dr sana psikoz dedi de türü için ayrıntı vermedi mi? sonuçta pozitif bilimler okuyan biri olarak ve hala sağlık sektöründe bulunduğumdan sana net şunu söyleyebilirim psikiatri çok ilerlemiş durumda.ilaç kullanmanın iyileşeme sürecini hızlandıracağı kesin.bu tip hastalıkların sinir sistemimizdeki nörotransmitter madde eksiklikleri;yada beyindeki ileti sisteminde ki eksikliklerden kaynaklandığını nasılsa biliyoruz.sende bir an önce psikiatristini dinleyip tedavine başlayacaksın ve bizlerde sana destek olucaz .böylece hemen iyileşecek ve geleceğe daha güzel bakacaksın.
iyi ki varsın.
lütfen canını sıkma ve yolunda ilerlemeye devam et.
sevgiyle kal
tüm iyilikler üstüne olsun