Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2010, 08:36 AM   #67 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İki gün aradan sonra yine merhaba günlüğüm. Seni çok özledim, burayı, buradaki herkesi öyle çok özledimki. Yakın olmak ama elimi uzatım sana birşeyler yazamamak beni çok üzdü. Neyse sonunda çok şükür yine buradayım:) Biraz yorgunum ama olsun yazıcam. İkigündür başıma gereksiz bir dosya doldurma işi gitti. Sayfalarca bitmiyor bitmiyor, offff püfff diye diye yaptım. Böyle gereksiz bir işi ben nasıl ve niye kendime çektim onuda bilmiş değilim ama vardır muhakkak bir sebebi elbet bilinçsizce içimden bişey geçirdim ve çağırdım durumu:))) Kurtuldum çok şükür bitti.Üstelik başkalarının yapması gereken şeyi ben yaptım. Neyse ya hala konuşuyorum vıdı vıdı iptal ediyorum ve ne diyorummmm. Keyifle, sakince, sabırla bu işinde üstesinden kolaylıkla geldim ben bunu başardım her işte olduğu gibi ve yine başarırım. Bir olumlamada buradan kaptık tamamdırrrr. Bu arada bir sürü çekim yaşadım. Geçen gün büyük abim geldi, bilgisayarda virüs mü ne varmış. Onu sen temşzlerken bilgisayar bir güzel çök. Oldumu şimdi onu beklerken zaman geçmiyor yetiştirmem gereken bir yığın iş var. Onun dışında o bilgisayarda önemli bir program var yedeğide yok. İçimi rahat tuttum ve bilgisayarın çalıştığını, programa birşeyler yazdığımı abimin gülümseyerek başrma coşkusuyla benim odamın kapısından çıktığını hayal ettim. Abimede dedimki merak etme düzelir, sen başarırsın dedim içim rahat bir şekilde ve evet çöken bilgisayarı aynen eski haline getirdi. Yalnız o virüs ne ise onunla yaşamaya alışmak zorundaymışım:))) kendileri virüs temizleme programı koydurtmuyor koyduğun anda bilgisayar kapanıyor ve bir daha açılmıyor. Böyle bir virüsle karşılaşırsanız ve çöktüyse bilgisayar hemen güvenli moddan bilgisayarı açıp bilgisayarı ordan geriye doğru yükletme yapın eski günlere geri gelsin. O zaman tekrar çalışıyor.Ben bunu bilmediğim için belki bilmeyen kişiler varsa paylaşayım dedim yani panik yapmayın:)

Bu arada ilk hafta 1 buçuk kilo verdim. Bugün 2. haftamın ilk günü yola hızla devam ediyorum, mutluyum, key,ifliyim biraz yorgunum heryanım ağrıyor. Neyse şöyle diyorum. İyileştiğim için şükrediyorum, teşekkürler. Sürekli bunu tekrar edince insan gerçekten iyileşiyor.

İkinci çekimle ilgili yaşadığım durum özeldi burada açıklayamam ama şöyle diyebilirim sağlığımla ilgili kritik bir durumdu ve özel hayatımıda etkileyebiliyordu bende sağlıklı olduğumu imgeledim ve şükrettim tatatammmmmmmmm oldu.
Üçüncü çekimi uzun zaman önce içimden demiştimki bir müşterimiz var uzun zamandır bizden almıyordu. Abimin morali bozulmuştu ve içimden tam 500 koli sipariş verir nasılsa deyip muzur bir şekilde güldüm. 1 hafta sonra aylardır aramayan adam abimle görüşmüş ve 500 koli sipariş vermiş, sipariş gitti çek geldi. Yaşasınnnn. Buda oldu.
Diğer bir çekim, yine baya bir zaman önceydi yani 2 ay önce filandı. Abim demiştiki hayatta hiçbir tur kabul etmez bizi demişti bu şekilde demişti. Heheheeee bende içimden vede sesli olarak dedimki " sen gör bak kesin teklifle sana gelecekler ve kabul edilecek turu yaza bağlarız demiştim" Geçen hafta sürprizzzz bir kadın aradı turu bağlayacakmış yaza. Yuppiiii buda oldu.
2-3 hafta önce kadardı sanırım tam hatırlamıyorum ama içimden böyle geç işe varmamla alakalı çok canım sıkıldığı zamanlardı. Arabayla iş yerine geldiğimde dedimki bu durumla ilgili benim işe geldiğimi gören komşu şirket sahibi abi gelsin bize misafirliğe ve desinki bana" helal olsun hergün azimle işe sabah gelip akşam gidiyorsun desin dedim. Kendimi motive etmek için onu kullandımda denilebilir ama iyi yönde yani nese ben bunu unutmuşum:) dün aylardır gelmeyen o abi bize misafirliğe geldi bu bir, ikincisi bana dediki "nasılsın işler nasıl gidiyor dedi ve helal olsun sabah gelip akşam gidiyorsun azimle dedi" Ben bu adam ne demek istiyor bana ya dedim garip bir şekilde suratına baktım önce sonra gülümsedim ama bir yandanda gocundum işe geç gittiğimimi kastetti bunu yüzümemi vurmaya çalıştı acaba diye kötü niyetli bir düşünce attım sonra birden şimşekler çaktı ve bu cümleyi benim bizzat kendimin ona söylettirdiği aklıma geldi şaşırdım güldüm mutlu oldum sonrada ne saçma sapan işlere el atıyorum bazen diye kendime kızdım:))) çekim yasasının cacığını çıkartmakda bu oluyor hani:)))
Bir şey daha vardı onu unuttum nasılsa hatırlarım ve yazarım. Hepinizi çok özledimmmm. Şimdi sizlerin yazılarını ve yorumlarını okumaya koyulayım...
canım belki bu zamanını çalan aksilikler seni olası bir daha kötü olacak şeylerden korumuş olabilir...o işler başına çıkmasaydı belki o an başka birşey yapıyor olacaktın veya başka biryerde olacaktın belki de bu durumdan çok daha tatsız birşey olacaktı bilemezsin....evet çok da hoş dakikalar geçirmediğini anlıyorum ama tekrar buna benzer birşey olduğunda "beterin beteri var" diye düşünürsen kendini biraz daha iyi hissedebilirsin....veya şu anki şey beni başka olacak olan daha kötü birşeyden koruyor olabilir diye düşünebilirsin...

1 haftada 1.5 kilo vermek gerçekten çok güzel bir gelişme tebrikler
çekim yasası konusunda baya ustalaşmışsın ne güzel
seni kutlarım..güzel gelişmelerin devamını bekliyorum canım sevgiyle kal
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla