Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2010, 02:39 PM   #313 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Pinnko ne güzel şeyler yazmışsın.
Herbir cümle için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Çok büyük bir emek ve özveri var hepsinde.
Şu öğretmenin paylaşımını daha önce hiç görmemiştim.Okurken çok eğlendim:),çokça katılarak okuduğum bir yazı oldu.

Alıntı:
Çok normal,doğal,sorgulayan,düşünen bir insansın.
Doğru, ama bazen fazlaca sorguluyorum galiba.Bu egomla öz benliğim arasında bulunan büyük uçurumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.İçsel çalışmalarım sürdükçe sorgulamalar,en azından gereksiz kısmı bitecek inşallah.Ya da zaten ne istediğimi bildiğim için çok fazla sorgulamadan adımlar atabileceğim.

Alıntı:
Eğitim sistemiyle ilgili taşıdığın endişelerin senin birinci öncelikli
sorunun olmamalı.
Yani sınıfların 15 kişi yerine 30 kişi olması,ilk etapta senin birincil
öncelikli sorunun değil,Milli Eğitim Bakanının öncelikli görevi.

Haklısın.Bazen öncelikli sorun buymuş gibi bakıyorum.Ama öyle değil.Şuan nereye yöneleceğimi belirlemek öncelikli amacım olmalı.
Öğretmenlik yapmak istiyor muyum?
ŞArtları düşünmeden.Nasılsa şartlarımı kendim belirleyebilirim bir şekilde.Hımm bu süreci tartarken çok fazla gelecekte yaşamışım yine.Tamam bunu görmüş oldum pinnko sağol.

Belki de bu yalnızca anda kalabilme yetimi denemem için var olan birşey.
Belki de karar verebilmedeki özyeterliğimi ölçmem için var olan birşey.

Bütüne bakmayı unutunca küçük şeyleri çok fazla sorgular hale geliyor insan.

Bütüncül bir iyileşme içindeyim.Evet öyleyim.

Şu sıra düşünceleri sorgulamak değil de iç sesimi duymaya çalışmak kendimi serbest bırakmak yapacağım en iyi şey olacak sanırım.

Bakalım bana neler söyleyecek.
Bu kadar sorgulama yeter.Böyle biryere de varamıyorum zaten:)

Panik,sorgulama,sistemi yargılama devre dışı.
İç sese kulak verme zamanı.

Çok sağol..