Konu: karamuk05
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2010, 02:54 PM   #15 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: karamuk05

kaç gündür yazmıyodum günlüğüme bugün yazmak istiyorum geçen gün bi rüya gördüm daha doğrusu bi kabus beni çok etkiledi kafam karmakarışık oldu sanırım karabasandı gördüğüm ve ağlayarak uyandım sonra düşündüm kendi kendime ben napıorum yaşadıklarım beni mutlu ediyomu hayır etmiyo ndn bi eksiklik var benim isteklerim var ama ben bunun için dua etmiyorum daha doğrusu dua ederken iki lafı bir araya getiremiyorum bu isteklerimin çok belirsiz olmasından kaynaklı galiba hayat çok anlamsız geliyo bi kaç gündür ve sanırım ben bu eksikliğin nedenini buldum nasıl buldum sordum kendime hayatta ne için yaşıyosun seni bu hayata bağlayan ne diye cevap allah peki ben onun için bişeyler yapıyomuyum hayır eksiklik bu ve bunu en yakın zamanda namaz kılmaya başlayarak gidericem inşallah allah hepimizi doğru yola yöneltsin inşallah
KENDİMİ AİLEMİ SLM İ VE SİZİ SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ ŞUAN BÜTÜN POZİTİFLİĞİ KENDİME ÇEKİYORUM BEN POZİTİFİM HAYATTA HEP İYİ VE HAYIRLI OLANI TERCİH EDİYORUM HATALARIMI GÖRÜP ONLARI DÜZELTME İMKANI BULUYORUM ALLAHIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN