Cevap: phantommun günlüğü Evet canım hatırlıyorum.
Evet ailemin isteklerini göz ardı ederek adım atmak biraz zor geliyor.Gerçi dediğin gibi onlar kesinlikle bizim iyiliğimizi istiyorlar zaten keyifle çalıştığım bir işim olsa onlar da memnun olurlar.Ama "tam olarak neye yöneleyim sorusu" asıl sorun.
Acele etmek istemiyorum aslında:)Ama malum kpss yaklaşıyor ben henüz birkaç aydır çalışmaktadım yani eksiğim çok.Olur da yeniden kpssye odaklanmaya karar verirsem geç olabilir endişesi taşıyorum.
Çünkü maddi bağımsızlığımı biran önce kazanma gibi bir çabam var.
Aslında bana kalsa bir şekilde istediğim şeyler üzerine eğitime devam etmek istiyorum.Belki yüksek lisans,ya da sertifika kursları ile..Öğretmenlikten farklı,sevdiğim bir alanda uzmanlaşmak istiyorum.Ama ailemin şuanki halinde onlardan bunu talep edemiyorum.
O yüzden bir şekilde bir işe gireyim de kendi yağımda kavrulayım asıl işime kavuşana kadar dedim.
Düşünceler böyle başladı sanırım:)Sonra ucunu alamadım.
Senin sayfanda anlattığım işler yine eğitim alanında idi.Ama dediğim gibi mutlu olmamıştım ve kesin kararımı verip ayrılmıştım.
Bakalım işte..Hayırlısı ne ise o olacak inşallah..İlgin ve desteğin için çok teşekkür ediyorum iloscuk.İkimiz de mutlu olacağımız işe en kısa zamanda kavuşuruz umarım:)
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |