Konu
:
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Tekil Mesaj gösterimi
27-03-2010, 08:26 AM
#
372
(
permalink
)
imported_Angel
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Günaydın günlüğüm
kilo verme çalışmalarım hala sürüyor...
geçenlerde ablam misafirliğe geldiğinde benim sadece 3 kilo verdiğime inanamadı
ve bana dedi ki 10 kilo vermiş gibi görünüyorsun dedi...birçok yerin incelmiş dedi...3 kilo verdim diyince çok şaşırdı yani
bu arada yeni bir karar aldım günlükcüğüm....giyim tarzımda ufak değişiklikler yapmaya karar verdim....ancak bu değişiklikleri uygulamak için daha da zayıflamam ve tarz değişikliğine hazır olmam gerekiyor...
dün akşam dışarı çıktığımda dikkat ettim de pek de şık giyinmediğimi farkettim...spor tarzda giyinen bir insanım ancak tamamen rahatlığı düşünerek bu kadar da spor giyinmem hem yaşımı küçük gösteriyor...hem de o kıyafetlerle biyerlere alışverişe gittiğimde satış elemanları beni çocuk sanıyor dikkate almıyor...sırf onlar dikkate almadı diye tarz değiştirmiyorum...zaten kendi beğenim isteğim de bu yöndeydi...yani dışarı o şekilde çıkmayı aslında kendim de istemiyorum ama kilolarımdan ötürü hareketim kısıtlanmasın rahat edeyim diye o yönde giyiniyordum...ama daha çok kilo verdiğim zaman daha şık şeyler giymek istiyorum...nitekim öyle parçalar da var birkaç tane....ama içlerine girmek ve rahat etmek için biraz daha zayıflamam gerekiyor...mesela dışarı çıkarken nereye gidersem gideyim hep aynı montu giydiğimi farkettim....ve bunun sebebinin en rahat olduğunu düşündüğüm mont olması olduğunu anladım...evet rahat ancak feminenlik adına hiçbir iz taşımıyor...yani sırf rahat olsun diye giyildiği çok belli oluyor...biraz daha kilo verdiğimde sıkça giydiğim kıyafetlerin tarzı tamamen değişmese de (yani yine spor tarza sadık da kalsam) en azından spor-şık dedikleri spor ile klasik arasında kalan bir tarz yakalamak istiyorum...inşallah bunda başarılı olurum
ha bu arada dün yeni bir telefon almayı başardım
babam son günlerde kafamın çok düşünceli olduğunu ve telefon konusunu kafama taktığını anladığını söyledi...sanırım beni üzgün görmüş olacakki beni telefoncuya götürdü akşam vakti....oysa biz akşamları çok extra bir durum olmadığı sürece dışarı çıkmayan insanlarız
o arada hayalini kurduğumu söylediğim pembe telefonu da canlı olarak gördüm ancak beğenmedim...netteki resimlerdeki halinden çok daha küçükmüş..ve biraz çocuksu gibiydi...tuşları da ufaktı....ondan vazgeçtim onun yerine daha ucuza ve daha güzel bir başka telefona kavuştum
babam bunu biraz da ben yaklaşan sınavlara çalışayım kafamda problem kalmasın diye yapmış..çünkü bu konuya çok kafa yorduğumu anlamış....yani bana ders çalış diyor kendisi
ben de bugün çalışmaya başlayacağım...kendisi sözünü yerine getirdi..benim de getirmem lazım bu durumda....belki 1 hafta buralarda görünmeyebilirim...o yüzden merak etme günlük
imported_Angel nickli üyeye özel mesaj gönderin
imported_Angel - Daha fazla Mesajını bul