Cevap: yeni bir etki daha??? bende dün gece egoyu ondan sonra suçluluğu ard arda doğa sesleriyle dinliyorum kulaklık yok telefonun bende yastığın altına koyuyorum öyle dinliyorum bu seferde atakan beyin sesinini daha iyi duyuyorum ama ne dediğini anlamıyorum tabi bundan bişey olmaz di mi?
bide dün gece çok korktum. dinliyodum bunları işte uyanıkken bişeyler düşünüyorum aklımdan bişeyler geciyo ama hiç birini hatırlamıyorum ben ne düşünüyodum diyip kalıyorum bu bişey değilde uyumaya dalmışım birden sıçrayarak uyanıyorum ve uyandığımda kalbimm güm güm nefesim hızlanmış bacaklarıma ağırlık çökmüş titriyo az sıcakklık basmış hafiften terlemiş buluyorum kendimi sonra tekrar uyumaya dalıyorum yine sıçrayarak uyanıyolrum ve yine aynı şeyler bide daha uynaıkken uyumak için gözümü kapatıyorum sanki aağı düşüyomuş gibi mi desem dönüyomuyum desem bişeyler oluyo bende kapattım korktum sizce normalmidir
bide etkisini gördüm daha canlı hissediyorum kedimi olumsuz düşünemiyorum kendi hakkımda arkadaşlarım sen daha da açıldın diyorlar öneden daha içine kapanıktın diyolar aklıma geleni pat diye söylüyorum bazen teşekkürlerrr dinlemeye devam edicem
bide ben 2 hafta dinliycem suçlulukla egoyu daha sonra kendine güveni ekliycem başka şeyler de ekleyebilirmiyim yoksa kendine güven dinledikten sonra mı eklemeliyim bide kendine güüveni ne kadar sürede dinlemeliyim??
teşekkürler... |