meraba arkadalar
yaklaşık bir aydır bu sitedeyim ve telkinleri hiç aksatmadan hergün dinliyorum.herkes de olduğu gibi ufak tefek dalgalanmalar yaşıyorum ama gün içinde en yoğun hissettiğim duygu SUÇLULUK duygusu.benim en çok istediğim şey doktor olmaktı ben bunu başaramadım
biyolog oldum ve kendimi hem kendime hem aileme karşı müthiş derecede suçlu hisseditorum.tabi bunu bu kadar yoğun bi şekilde hissetmemde 2 aydır işsiz olmamım etkisi büyük önceden bastırdığım bu duygu işsizlikle hortladı belki de telkinlerin etkisidir diye düşünüyorum çünkü dinlemeye başadıktan beri müthiş bi şekilde kendi iç dünyama yönelme hissediyorum bu gerçekten olumlu bi durum ama hiçbirşey kendime kızmama engel olamıyor
. sırf tıbba benzediği için biyoloji gibi devlet tarafında pek de ciddiye alınmayan bi meslek tercih ettiğim için, bilinçli bi şekilde araştırma yapmadığım için
, oturup zamanında bu işi ciddiye alarak ders çalışmadığım için,kendimi bu hale getirdiğim için,ailemin beklentilerin tam anlamıyla veremediğim için
....gibi bi çok şey işte.telkinler konusunda herşeye inancım var da bu yoğun suçluluğu benden silebilecek mi acabaşaşkın.dinleyip görecez umarım işe yarar ve bunu gerçekten çok istiyorum