Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2010, 05:51 PM   #56 (permalink)
kinetix
Üsteğmen

Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Alıntı:
fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Umarım yetişirim akşama... Bugün çok enerjiyi doluyum. Herkesleeee paylaşmak isterim enerjimi..

Bekleriz efendim, enerjiniz bol olsun ki; biz de yakalayalım :)

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım benim Allah rahmet eylesin. Benim babamın doğum günü bugün. O nedenle mesajını okuyunca hüzünlendim. Herhalde daha büyük bir özlem olamaz. Ama babanın yanına gitmek gücüne güç katmış. Ettiğiniz her dua, her güzel dileğiniz babanın da ruhunu sevgiyle ve huzurla kaplamıştır emin ol.
Akşam pozitif enerji çalışmamıza babanı da katalım. Ona tüm iyi dileklerimizle ve dualarımızla eşlik edelim.
Sevgiler

Çok iyisin canım, hüzünlendirmek için yazmadım bunu; zaten hüzünlü ve kederli olmadığımı da bir aksilik çıkmasın diye belirttim :) Öyle bir naçizane durumumu belirtmek istedim sizlere.
. Babanın doğum gününü kutlarız nice beraber mutlu senelere

Alıntı:
pinnko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''Kimlerin katılacağının bilinmesi ve karışıklık olmasın diye şöyle bir şey düşündüm. Saat 23.30 dan yarım saat kadar önce; "Kimler Katılıyor?" yazacağım. Buna cevaben bir şey yazmadan sadece "teşekkür ederim" butonunu kullanarak katılacağınızı onaylamanız yeterlidir.''

Merhaba
Bende katılmak istiyorum.
Selamlar
[quote=pinnko;592011]Ruhu şad olsun efendim.

''Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk.''

Yüreğinizde hissettiğiniz huzurun tüm bir yıl boyunca devam etmesi
temennisiyle.
Selamlar[/quote]

Uzun vadeli dilekleriniz için çok sağolun Pinnko. Diliyorum ki bu sevgi enerjisi hepimizi tüm hayatında muvaffak eder. Sizi de bekleriz efendim..
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla