Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün birşey anladım..ben önce en iyi yaptığım işi yapmalıyım..sonra kendime birşeyler eklemeliyim..sınava girdim..matamatikten gördüğüm konuların hepsini başarıyla yaptım ..kaç tane...5....yani şuana kadar öğrendiklerim 5 soru yapmamı sağladı hepsi doğruysa oda..peki sözel ne durumda..türkceyi full çıkartıyordum 5 yıl önce şimdi kimbilir kaç yanlışım var ..tarih çok kötüü..mükemmeldi..şimdi çok kötü..neden 5 tane matamatik yaptım diye..ne kadar da körüm..benim vaktim kısıtlı..2,3 tane matamatik yapmak için tüm vaktimi matamatik çalışmaya harcıyorum..her hafta 500 soruyu tarihten çözseydim tarihi fullerdim..türkceyi fullerdim..ama kendime güveniyorum ya onlar için ,ihmal ettim..
insan kendi bildiği işi yapmalı..
bilgisayar sorunu kilitlendi..telkinlere çok güveniyorum ama dinletmem biraz sıkıntılı olacak..ama aramızdaki gerginlik daha iyi..evdeki kalabalık kalabalığın içindeki ben onu çok etkiledi..ne kadar uğraştğımın farkına vardı..ama şimdide ben kırgın olduğum için toparlıyamıyorum..
bu gece balık tutmaya gitmek istedi..bu iyi bir gelişme sosyelleşmesi açısından çünkü uzun zamamandır bilgisayardan başka birşeyden keyif almıyor..inşallah kendisini toparlar..ailesinin durumu onu çok etkiledi..kimse tarafından önemsenmediği fikrini oluşturdu onda..ben elimden geleni yapıyorum..
arkadaşlarımızla yaptığımız olumlamaların etkisi hissediliyor evimde..ılımlı bir hava var..çevremde mutlu olabileceğim insanlar olsun diye değiştirmem inşallah evimdeki mutlu olmadığım kişiyi gönderir diye ümit ediyorum.onun gitmesini istiyorum demekle gitmiyor bu konuda başka bir olumlamada bulamadım açıkcası..
yaşamda hep doğru seçimler yapıyorum ve yaptığım
her seçim her zaman benim için mutluluk kaynağı oluyor.. |