Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2010, 08:30 PM   #68 (permalink)
iloscuk
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Pinnkocuğum herhangi bir değişiklik yok o nedenle yazamadım.

İşle ilgili gelişme yok.İlgili kişi çok yoğun ve müsait olamadığı için görüşemedik.Hatta cuma günü işyerine bile gelmedi.
Aslında kısa bir süre daha çalışırsam çok iyi olacak.Çünkü maddi olarak ailemden herhangi bir destek talep edemem.En azından ekstra çalışacağım sürenin maaşı ile bazı masraflarımı karşılayabilirim ve kendimi daha iyi hissederim.Ama gönlümden geçen hemen ayrılmak.Maddi durumumu tekrar gözden geçirip ona göre karar vereceğim bugün.Devam edersem bir süre daha bu işyerine ve insanlara katlanmak zorunda kalacağım.Dayanırım aslında çünkü geçmişte daha kötü günler yaşadım önceki işyerlerimde.

Telkinleri gece dinlemeyi seviyorum ama laptopdan dinlediğim için fanın ara sıra yaptığı ses beni çok rahatsız ediyor.Dolayısıyla bazen ara vermek zorunda kalıyorum.Ama farkettiğim bir şey var gündüz dinlemek daha etkili sanki.Çünkü gündüz dinlediğimde mide bulantısı hissedebiliyorum.

Bugün ufak tefek çekim yasası denemelerim oldu.Çok önemli şeyler olmadığı için bahsetmeyeceğim.Ama kısmen başarılıydım.

Kendimi çok iyi hissetmiyorum bu aralar.İçimde dolduramadığım bir boşluk var..
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla