Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2010, 11:44 PM   #99 (permalink)
Megavolt
Üsteğmen

Megavolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Megavolt has a spectacular aura aboutMegavolt has a spectacular aura about
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya da geçici bir ruh haline mi girdim nedir? :S Halbuki çekimlerim bile olmuştu. Çekimlerle bunu karıştırmak istemiyorum gerçi. Tek derdim dışarı çıktığımda o hissi yakalayamıyor olmam. Mesela bugün evden kendimi çok beğenerek çıktım. ARkadaşlarım da iyi göründüğümü söylediler;ama işte ne oluyorsa o yollarda oluyor. Sokakta enerjim mi emiliyo nedir :S ay bilemiyoruuuuuuuuum :)
Yoo hala aynısın . Ben de benzer bişeyler yaşıyorum iki gündür , sonra sebebini farkettim geçmişten gelen bazı sorunlar ve bazı kişileri hala tam olarak affedemediğimi filan sonra bu gün yaseminist in çekim yasası sizde tersine mi işliyor başlığına baktım cevap oradaydı seni seviyorum ( bu sürekli içimden tekrar ettiğim bişeydi) , özür dilerim ,beni affet . teşekkür ederim :)))))) konusuna yönlendirdi .(zero limit- hooponopono) . Yani demem o ki bizim kendi içimizdeki yolculuğumuz sürekli devam ediyor. Biz bir sorunu çözünce daha da güçlü oluyoruz, ve diğer sorunlarla yüzleşebiliyoruz. Telkinler bize gerekli enerjiyi ve zamanı yaratıyor, bize düşense bu enerji ve zamanı yeni özelliklerimizi ve varsa sorunlarımızı çözmek için harcamak, daha çok kendimize yönelmek yani.

Güzel haber senden hala aynı pozitif enerjiyi alıyorum:))) . Aynı noktada kalmak sana geriye sarıyormuşsun hissini veriyor. Şu anda benden baya bi ilerde olduğunu söyleyebilirim.

Seni seviyorum
Özür dilerim
Beni affet
Teşekkür ederim
(Bu gün tam olarak anladım milleti bayıltana kadar tekrar edicem )
Sevgiler

Megavolt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla