Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2010, 08:41 PM   #77 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler Selenas sayende arada sırada yaşadığım düşüşlerin sebebini anlamış oldum.Günlüğün olduğunu bilmiyordum :)) henüz okudum. Şu günlüğü yazmış olman bile bir cesaret işi , detaylar ise ekstrası bilemiyorum galiba en önce ve ilk önce cesur bir insan olduğunu kabul etmen gerekiyormuş diye düşünmekten kedimi alamıyorum, anladığım kadarıyla alçak gönüllülüğünü yanlış değerlendirmenle ilgili sıkıntıların var((mış)) (Bunu şimdi kendime de söylüyorum :))))) ve gereken dersi çıkartıyorum). Daha güzel olayları ve duyguları paylaşmak dileğiyle (Günlük konusunda biraz çekingenim ama farklı bir konuda başlık atabilirim ) İyi akşamlar diliyorum
Selamlar Megavolt ,epeydir günlüğüme uğramıyordum o yüzden bu kadar geç cevap yazabiliyorum.Günlük yazmak konusunda hiç terddüt yaşamadım çünki dostlar arasında hissettim kendimi en başdan beri.Burada kimse kimseyi yargılamıyor.Günlük tutmak çok faydalı diye düşünüyorum çünki bazen o kadar yalnız ve şaşkın olduğum zamanlar olduki ve oluyorki zaman zaman hemen buraya koştum,her seferinde gördümki doğru yerdeyim...Günlük konusunda hiç tereddüt etme derim.Benim sana bir faydam oldysa ne mutlu bana,başkalarıda sen,n tecrübelerindne faydalansın derim ...
Sevgiyle kal...
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla