29-03-2010, 12:27 AM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim... Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
Canım teşekkür ederim mesajın için.
İşte her birimiz aynı yolda farklı deneyimler yaşayarak yürüyoruz. Ne yaşarsak yaşayalım herkeste kendimizden bir şeyler bulabiliyoruz.
Benim için de bu forum bir dönüm noktası oldu. Düşüncelerim değişti... İlişkilerim değişti... Muhteşem insanlarla tanıştım... İlgilerim değişti... Kurduğum cümleler bile değişti... Kısaca tam anlamıyla "Hayatım Değişti"...
Çok fazla şey öğrendim. Öğrendiklerim içinde en önemlisi her şeyi başarabileceğimdi. Sınırlarımın sınırsız olduğunu bu nedenle yaşadığım başarısızlıkların sebebinin kendi ayağıma çelme takmamdan kaynaklandığını keşfettim. Her zaman önüme sınırlar koyarak yaşadım. Her zaman başkalarının benden çok daha üstün bir zekaya sahip olduğunu düşündüm. Ama hiç bir zaman bunun için isyan etmedim. Düşündüğüm şey şuydu:
Acaba hangi özelliklerim beni diğer insanlar gibi kılıyor. Benimde farkında olmadığım farklı yeteneklerim vardır diyordum.
Ben insanlarla kıyaslanmaktan nefret ederim. Çünkü her zaman kıyaslandım. Bu gerçekten benim için çok aşağılayıcıydı. Kıyaslandığım insanlar çok üstün yetenekleri olan kişiler değildi ve genellikle sevmezdim o kişileri. Ailem bunu yaparken beni küçümsemeyi amaçlamıyorlardı. Beni teşvik etmek istiyorlardı ama hiç hoşuma gitmezdi ve hiç de etkisi olmadı.
Öss'ye hazırlanırken aşırı sıkılmaya başlamıştım. Hiçbir şeyden keyif almıyordum. Hiç hobim yoktu. Hiç sosyal değildim. İnsanlarla konuşmaktan, tanışmaktan nefret ederdim. Değişik ortamlara girmek benim için işkence gibiydi. Üniversitede de hep sıkılgandım. Devamlı üflerdim. Kronikleşmiş bir hastalık gibiydi. Her halde arkadaşlarıma Hazal dense ilk olarak üflemem gelir akıllarına. Kontrol edemediğim bir sıkıntı vardı. Bu konu üzerinde hiç çalışmadım aslında sebeplerini düşünsem çok iyi olur. Üniversite hayatımda böyle geçti.
Bende tam ihtiyacım olduğu bir zamanda bu site ile tanıştım. Tavsiye eden arkadaşıma çok teşekkür ederim. Telkinlerin, olumlamaların meditasyonların etkisiyle gerçekten çok önemli çözülmeler yaşadım. Daha yolun başında olduğumu düşünmeme rağmen çok inanç keşfettim ve bir çok şeyi değiştirdim. Tüm bunları yaparken bana yardımlarını esirgemeyen sorunlarımı paylaşırken kendi sorunlarıymış gibi yaklaşan ve ilgilenen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Hiç hobim olmadığını sanıyordum. Ama bugün düşündüm de aslında ben kendime harika bir hobi bulmuşum. Tiyatroyu sevdiğimi keşfetmiştim. Onun dışında bugün ikinci hobimin kişisel gelişim olduğunu buldum. Kendimi geliştirmeye çalışmaktan daha iyi bir hobi bulamazdım heralde. Hayatımın en mutlu zamanlarını bu siteyi keşfettikten sonra yaşamaya başladım. Kişisel gelişimle ilgili her şeyden çok hoşlanıyorum ve işim olduktan sonra çok daha fazla bu konuyla ilgili kendimi geliştirmek istiyorum.
Artık daha mutluyum...
Artık daha huzurluyum...
Ve artık daha inançlıyım... | Olumsuz tepkilere verdiğim duygusal tepkileri özellikle inceleme altına aldım bu aralar, hop diye birden çıkıveriyor ![y789](images/smilies/qqb006.gif)
ama güzel yanı onları gözlerimi kaçırmadan izleyebiliyorum artık. Son bir kaç gündür öyle güzel rüyalar görüyorum ki .....
Rüyamda bile olumsuzlukla karşılaşırsam " ne diye böyle düşünüyorum şimdi " diyorum . bilinçaltımı baya bi temizlemişim galiba. Her şey daha iyiye gidiyor dediğin gibi , bazen sabırsızlanıyorum ne zaman en iyi olacak gibi ,şaka şaka artık -ecek -acak ekleri pek yok yani gerekmedikçe. Ben de hep kıyaslandım ama hiç istememiştim , düşünsene bazı aileler kendi çocuklarını senle kıyaslıyorlar "ya inşallah bizim çocuk ta senin gibi olur filanşaşkın " ,Bu konuya ilişkin içimde bi mekanizma oluşturmuşum ,başarılı olsam bile mutlu olamıyordum, kendimi o çocukların yerine koyuyordum , bu da zamanla birikti galiba diğer olaylarla birleşince bi set oluşturdu ve ben de yeni farkediyorum, alçak gönüllü olmayı yanlış öğrenmişim çevrede iyi bir örnek bulamayınca. Şimdi daha iyiyim , her gün daha iyi oluyorum.
Kendime daha çok zaman ayırıryorum (bunun tek başına oturmaktan daha fazlası olduğunu burada öğrendim). Artık kendimde uğraşacak bişe bulamazsam ne yaparım diyorum , çok mu şımardım ne :))))))))))))
Çevremde çok güzel gelişmeler var özellikle aile hayatımda( ilk önce "hayatında" yazdım o da gözümden kaçmadı:)) Kendimi izlemek keyif veriyor artık, kendimi daha bi seviyorum , daha bisürü şeyler var yazacak onları da tüketmeyelim dimi
Çenem düştü ya ![y789](images/smilies/qqb006.gif)
Çok daha güzel günler bizimle olsun (ve oluyor)
Canım bi de şu zıplayan kız avatarını nerden buldun ben de istiyorum öyle bişeyler :)) |
| |