Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 01:07 AM   #329 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Yazmadığım günlerde çok iyi oldum ben günlük:)
Gerçi çok geçmedi değil mi?

Dün bir temizlik operasyonuna kalktım.Eskiler gün yüzüne çıktı.Tee lisede yazdığım yazılar,resimler..Lise sınıf defterimiz:P Okudukça geçmiş günlere döndüm yeniden.Çok eğlenceliydi.Neler yazmışız,herkes melankolik..Bana şaka yaptıkları gün..Kalpten gidiyodum:) Birisinin aşkı,birisinin derdi..Yok hocamız birine küsmüş niye konuşmuyormuş..Ha ha geçmişteki güzel günleri böyle ziyadesiyle canlı şekilde hatırlamak harika geldi.Sağolsun canım arkadaşlarım benim.Gerçekten lise dönemim çok güzeldi tüm endişelerimize rağmen..

Çocuğuma bir yazı yazmışım!Hİç hatırlamıyorum bile:)Yalnız üç beş paragraf sonrasını ben bile okuyamıyorum bir insan bu kadar mı okunaksız yazar:)
Bu ilk değil notları bile öyle tutardım ki sınav zamanı hep başkasından not dilenirdim.Ya bulamazdım bulsam da aynen böyle okuyamadığım zamanlar olurdu hey gidi:)

İşte bu yüzden buraya yazmayı çok seviyorum.Çünkü elimin ayarı yok çok yazıyorum ama elim bu kadar çok yazınca bir aşamadan sonra hep okunaksız yazıyor.Çok çaba sarfetmem gerekiyor okunaklı yazabilmem için o zaman da daralıyorum.

Neyse..Başka büssürü büssürü şeyler buldum.Ama artık atılma vakti gelenler atıldı.

Bir de dersi dinlemediğim birgün ismi lazım olmayan arkadaşla isimlerimizi yazmışım nerden baksam bi 1500 tane:P Ay bi de hepsini değişik biçimlerde yazmışım.Hiç üşenmemişim de amacım neydi acaba:)
Bulduğum o alengirli yazı tarzlarına acıyaraktan yaktım o kağıdı da.

Sonra bana aldığı nadide kitaba ilişti gözüm.Bir önceki operasyonumdaki gibi içim cız etmedi.Hatta o benim için normal bir kitap artık:)Bir ara okuciiim.

İşte böyle..Böylece hem biraz daha temizledim bilinçaltımı,hem de neler kalmış neler gitmiş gördüm bir kez daha.

Sonra akşam Ayşegültırtılımla konuşuyorduk.Konu yine malum şahsa geldi.Affetmekten filan bahsederken arkadaş yine mesaj attı ve muhabbet yine aynı.

Bu kez cevap vermedim.Ama tam ondan bahsediyorken mesaj atması gerçekten tuhaf oldu.Telepatik bağ mı kurduk nedir.

Burda bir konu var tabi.Benden çaldığı enerjiyi bana geri ödemesini istiyordum ben.Ancak öyle tamamen serbest bırakabilirim gibi geliyor şimdilik.O da yaptığı herşeyle enerjimi geri ödüyor sanki.O mesajın bir anlamı yok ama büyük bir enerji dolu idi sanırım ki kendimi halsiz hissediyorken iyi hissetmeye başladım birden.

Bugünse herşeyi yapabilen phantom olarak uyandım:)
Uzundur ertelediğim şeyleri halletim.Saçlarımda değişikliler yaptım,rengini de değiştirdim.Sarılara hoşçakalın deyip uğurladım ve yeni rengimi çok sevdim:)

Bu arada..Kardeşimle herşeyimi paylaştığım için nişan olayından da bilgi sahibi olmuştu.Bugün sayfasına bakmış onun.Bakacağını söylemişti ama ben bakmamasını rica etmiştim meraklı şey duramamış.Ve bana haberi yetiştirdi.Nişan olayı bitmiş!Napıyor anlamadım vallahi.Hayırlısı diyeceğim ama demek ki bana bu son mesajı atarken hayatında kimse yokmuş.

Üff çok acıktım.Mutfak faresi olacağım şimdi de:P Tamam biliyorum çok geç oldu ama napimm:)
Gölüşülüs günlükçüm.