Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 01:43 AM   #14 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Alıntı:
Devamlı üflerdim. Kronikleşmiş bir hastalık gibiydi. Her halde arkadaşlarıma Hazal dense ilk olarak üflemem gelir akıllarına.
Değişimlerine dair çok güzel şeyler yazmışsın wampirella.Tebrik ediyorum.Ama ben en çok bu kısma takıldım:)
Çünkü çok sevdiğim bir arkadaşım var.Bir ara beraber ders alıyorduk.Tam ben derse odaklanmış(önemli bir dersti) ince detayları anlamaya çalışıyorken, bir "Offfff" gelirdi yandan.Allah'ımmm tüm konsantrasyon sıfır o an.Nasıl bir negatifliktir o!Sadece o sesle "Ya ben niye yaşıyorum ki,bu adam kim,niye bu dersi dinlemek zorundayım.." lara kadar gelirdim.Hiç abartmıyorum.

Bunu nasıl yapabildiğine şaşırıyordum:)

Biraz konuyu dağıtmış gibi oldum ama.Aslında değil şimdi toparlıyorum:)

Hep diyoruz ya olumlu düşünelim,bu çevremize de yayılır.Güçlü duygularımız çevremizde pek çok yönden gerçekten etkili oluyor.O arkadaşım o zamanlar gerçekten çok sıkıntılıydı ve hayata yakın zamana kadar hep kötü yanından bakmak zorunda kalacağı olaylar yaşamış.Çok zor günler geçirmiş ve atlatamamıştı.Bir kısır döngüdeydi ve tüm o birikmiş olumsuzluklar daha da çok negatifi çağırıyordu.
İşte o "Offff" larken tüm o olumsuz düşünceler dışarıya çıkıp,sınıfı ve beni esir alıyordu sanki bir anda.

Bu etkiyi hep olumlu düşünceler ve duygularla yapabilmek dileğiyle.
Sevgiler:)