Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 05:24 AM   #155 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Sahibinin Hikayesi

Geçenlerde bir üyemizle görüşmüştüm..

Bu üyemiz oldukça şüpheci.Ya telkinlerin içinde başka bir şey varsa ya aslında hayatim değişti sitesinin amacı farklıysa gibi sorularını sordu.
Bende kendisine izah ettim.
En son aslında ben olsaydım telkinlerin içine başka şeyler koyardım dedi.

Böyle söyleyince aklıma "Kişi kendi gibi bilir karşındakini" ata sözü geldi.

Hayatim değişti yi açtıktan sonra bu 4 yıllık sürecte bırakınız telkinlerin içine başka bir şey koymayı böyle bir şeye teşebbüs etmeyi bile düşünmemişimdir.

Kendim böyle düşündüğüm içinde başkalarını da kendim gibi biliyorum.

Bu site açıldıktan sonra defalarca sorulan soru ya bu telkinlerin içinde başka bir şeyler varsa sorusu.Bu bana ilginç geldi.

4 yıl geçtikten sonra bile bu soru ile defalarca karşılaşmamın bir nedeni de saniyorum kendimi yeterince ifade etmemiş olmam.

Bir an önce hayatim değişti kitabını çıkartıp daha açık ve net bir şekilde kendimi anlatmayı düşünüyorum.

Her ne kadar forum içerisinde aynı sorular defalarca yanıtlanmış da olsa rehber niteliğinde bir kitapla verilen yanıtlar daha tatmin edici olacaktır.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla