Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 12:18 PM   #102 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Megavolt, gülenyüz_gül_phantomm ve import Angel, hepinize ayrı ayrı, kocaman bir gülümsemeyle teşekkür ederim. Aynıyım mıyım ? Ordan öyle görünüyorsa aynıyımdır herhalde ( kendime kabul ettirmeye çalışıyorum :) )rahatlattı bu beni. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum şimdi ,yazılarınızdan destek alarak :) Telkinleri azalttım. Böyle deniyorum 3 gündür. Bende de çözülür inşallah bu yöntemle. İyi ki varsınız melekler, sizi seviyorum.

Dün sedona yöntemini arkadaşıma uygulayayım dedim. Canımdan bezdirdi beni karar verdim bir daha ona soru sormak yok, onda yöntem denemek yok :)
Sabah yataktan kalkmadan denedim bu yöntemi, sorular başka konulara atlattı beni. Derine ine ine ... :) Devam işte..
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla