Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 01:00 PM   #7 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Niye korkuyorum...

Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merabalar forum sakinleri nasılsınız
Sizinle paylaşmak istediğim bir sorun var. Bu aralar işyerinde korku duyuyorum sürekli. Sanki bir yerlerden telefon gelecek yapamayacağım bişey istenecek ya da herhangi bi nedenle bi şeyden suçlanacakmışım gibi. Çok huzursuz hissediyorum.İşyerinde olan bazı gerginlikler bunu tetikliyor farkındayım. Bunun üstesinden nasıl gelebilirim acaba ??
Teşekkür ederim
Telkinleri dinlemeye devam ediyormusun? Merak ettim. Bende işteyken ( uzuun zaman önceydi bu :) ) aynı senin gibiydim.Bulunduğun ortamdakilerden kaynaklanıyor. Kendini hiçbirşey yapamayan biri gibi görmeye başlıyorsun yavaş yavaş. Halbuki sen bu değilsin bunu da biiyorsun;ama o hissi kaybedemiyorsun. Birşeyler yüzünde suçlandıysan ya da sana bağırıldıysa haksız yere kesin ondan oldu bu. Telefon demişsin mesela. Kendi kendine ben yaparım diye tekrarla, onun da kim bilir ne yanlışları vardır diye düşün. Hatta hayal et, şu şu oldu da böyle bi hata yaptı diye. En azından seni bilinçaltını hata yapanın yalnız sen olmadığına inandırır.( varsa bir hatan eğer) Sal gitsin :) İnsanız sonuçta hatasız kul olmaz :) Rahaaaat, boşveeeer Dene en azından ;)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla