Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 04:43 PM   #381 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

merhaba sevgili günlük
bugün şunu anladım galiba...bir insanın kendinde en önemli sorunlar olarak gördükleri şeyler aslında bir insanın aynı zamanda en çok önem verdikleri şeyler de oluyor sanırım...

yani demek istediğim ; sadece önem verdiğimiz şeyler bizim istediğimiz şekilde hayatımızda sürmüyorsa onlar bizim en önemli sorunlarımız oluyor...önem vermediğimiz şeyler ise ister yolunda gitsin isterse gitmesin..hiçbir zaman bizim için birşey teşkil etmiyor...
bu demek oluyorki bazı konularda oldukça esneğiz bazı konulardada vazgeçilmez kurallarımız var...

dışarı çıkıp insan içine karıştığımda kendimi neden aciz yetersiz ve kötü hissettiğimi birkez daha anladım...şöyle bir düşündüm benzer zamanlarımı...(yani diğer dışarı çıkışlarımı ve insanlarla karşılaşışımı hatta konuşmak zorunda olduğum pozisyonları) ve şu sonuca vardım...aslında kendimi seviyor da olsam içimdeki donanımın farkında bile olsam bunu dışarıya istediğim şekilde yansıtamadığımı ve çevreden de bu yalnış yansımaya göre davranışlar gördüğümü farkettim...
dışarı çıktığımda neden mutsuz olduğumu anladım...yukarıda bahsetmiştim ya insanın en çok önemsediği şeyler istediği şekilde hayatında yer almıyorsa en büyük sorunları oluyor diye...işte benim dışarıyı sevmeme sorunum da kendi görünümümden emin olmamamdan ileri geliyormuş....nitekim modern ve lüx olarak dekore edilmiş alışveriş merkezlerinin kapısından içeriye girişimden itibaren enerjim düşerdi...sanki bir ezilme duygusu hissederdim...çünkü görünümümden dolayı kendimi böyle güzel ve pahalı döşenmiş özenli mekanlara bir türlü yakıştıramaz ve kendimi oraya girmeye orda bulunmaya layık değilmiş gibi hissederim...ama ufak çapta bir mahalle hipermarketinde kendimi çok daha rahat ve huzurlu hissederim...içimdeki güzellikleri içimdeki hazineyi görünüşümde dışarı vuramıyorum...oysa çok da zevkli biriyimdir...estetik tasarımlı şeylerden hoşlanırım..kaba saba dizaynlardan hiç hoşlanmam...ama daha kendi görünümümü istediğim hale getiremedim..ancak getirebilmek için bazı fikirlerim var...kendime örnek bir saç rengi buldum ancak bu renk evde boyayabileceğim bir renk değil...kuaförleri de sevmiyorum ancak madem ki öyle bir renge karar verdim...kuaföre de gitmek zorunda kalacağım buna katlanacağım...işin sonucunda istediğim renk olucak sonuçta...1 saatliğine onların muhabbetine de katlanırım artık ayda bir...bu arada kilo verme çalışmalarına da devam ediyorum..son günlerde kaçırıyorum ama geri kilo almadım en azından...herşeyde güzelliğe estetiğe önem veren biri olarak kendim arzuladığım formda profilde olmadığım için kendimi kötü hissediyormuşum dışarıda..çünkü çevreye göstermek istediğim şeklim şu anki şeklim değil..

gerçek hayatta hiç gerçek bir arkadaşım yok..inan eksikliğini de hissetmiyorum internet yetiyor da artıyor..çünkü siteye göre bana hitap eden ortamları ben seçiyor ve o ortama göre insanlarla rahatça fikir alışverişi yapıyorum...bu halimden memnunum..ama gel gör ki dışarıdaki insanların çık dolaş arkadaş edin sosyalleş tarzında akıl vermeye çalışmalarına sinir oluyorum....tamam belki hiç arkadaşımın olmaması toplum tarafından normal kabul edilecek birşey değil ancak ben bu durumdan da şikayetçi değilim..gel gör ki başkaları durumumdan çok rahatsız olup beni bu halimden kurtarmak ister gibi....ben çok memnunum ve rahatım....belki görünüşümün de payıyla özensiz giyindiğimi görünce bunun hiç arkadaşı yoktur die düşünüyorlar ve sahiden de doğru çıkıyor tahminleri galiba....biraz da bu gibi davranışlara maruz kalmamak için görünümümde düzeltmeler yapmak istiyorum....gerçekten hoşuma gitmiyor..insanın değerini arkadaş çokluğuyla ölçen ve arkadaş çokluğunu da giyime bağlayan görünüşe bağlayan çok insan var...ve öylesine konuştuğum herkes bana açıkca yeni bir arkadaş istemediklerini belirtecek kadar beni reddedercesine tutum içine giriyorlar...sanki ben arkadaşlığa çok açmışım da ölüyormuşum gibi...ve onlar böyle birşeyi kabul ederse onlara haddinden fazla yapışacakmışım gibi....oysa benim niyetimde arkadaşlık değil...

yani ben halimden memnunum onlara ne oluyor ?
kendi halinde yaşayan insanları ezmeye çalışmaya kimsenin hakkı yok ki....onlara kendimi beğendirecem diye de her önüme gelenle rastgele arkadaş olacak da değilim...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla