Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 06:05 PM   #27 (permalink)
Işıkyolu
Teğmen

Işıkyolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
40 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıkyolu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü

BİRAZ BEKLETTİM YAŞAMAM GEREKTİ .. Yaşam , Sağlık , iş ve aşk .. Yaşamımda herşey güzel ve yolunda , sağlık olarak enerjiğim arada ho'oponopono yapıyorum onunda faydasını görüyorum sizlerede hararetle tavsiye ediyorum , işlerle alakalı görüşmelerim oluyor ve bundan çok mutlu ve umutluyum , aşk hayatım düzenli bir ilişkim var ..Erteleme ve Kilo vermeyi ekledim onları dinliyorum , doğrudan hissedebiliyorum ho'oponopono da uyguluyorum .. Kilo vermeyi dinlerken ağzım sulanıyor sadece büyük bir ihtimal okunan telkinlerde yemek lafı geçtiğini düşünüyorum Ertelemeyi dinlerkense doğrudan harekete geçmek için tetikliyor sanki herhangi sorun gibi görünen bir gelişmede "hey ! benim bu düğümü çözmek için bir fikrim var ! " diyorum .. Keyifli geçiyor kendi mesleğimle alakalı istediğim gibi devamlı bir işte yakaladım mı tamamdır sevgiler