Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 08:42 PM   #90 (permalink)
sarikar
Teğmen

Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarikar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

Alıntı:
sarikar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhabalar,

bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve telkinleri sıklıkla dinleyip bıraktığım oldu.Geçen dönemlerde yaşadığım pek çok problemin (iş,aile,özel yaşam vs heryerde) ve malesef çevremdeki pek çok kişinin negatif telkinleri beni kocaman bir değersizlik duygusuna sürükledi.Bu siteden telkinleri indirdim ve dinlemeye koyuldum ,ilk zamanlar sıkı bir dinleme performansı göstererek daha 5. günde çok olumlu etkiler gözlemliyordum.Ancak o sıkıntılı süreçteki olaylar tekrarladıkça telkinlerin etkisi yok oluyordu,inatla dinlemeye devam etsem de nafile...Bu tekrar tekrar başlangıçlar ve hayal kırıklıkları defalarca oldu.Uzun zamandır dinlemiyordum ,yaşam koşullarım çok daha iyi şu anda (en azından o negatif kimselerden cok uzaktayım artık) , cesaretimi toplayarak tekrar başladım.Fakat şimdi değil 5. gün, 25. günü bile belki de geride bıraktım,ama bende iki üç gün devamlı seyreden mide bulanması hissinden başka bir değişiklik olmadı.Düzenli ,hergün dinliyorum ,aynen etki ettiği zamanlardaki gibi ,aşağı yukarı toplamda 150 saati de bulmuştur dinlemelerim.Neden hala bulantıdan başka etki göremedim kendimde?Telkinlerin işe yaramadığına yine hepsinin etkilerinin yok olacağına dair negatif şartlandırma olabilirmi?Önerilerinizi bekliyorum...
İlk dinlemelerimde yani etki gördüklerimde 5 telkinle birden başlıyordum güven,topluluk,suçluluk,sosyallik ve başk. görüşleri.Sonra yine bunları yaptım olmadı,şimdi de güven ego ve toplulukla başlayıp iki hafta kadar sonra sosyallik ve ertelemeyi bırak telkinini ekledim.Bulantı dışında etki yok yok yok,bulantılar da geçti bu arada.
sarikar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla