29-03-2010, 09:23 PM
|
#156 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1,371
61 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
Bu gün harika bir gündü..çocuklarla oynamak istiyorum.onlara çalıştığım için yeterice vakit ayıramadığımı düşünüyorum.beraber dedeyi görmeye gittik.bahar artık yavaştan geldi…bahçede her şey yeşermeye başladı.yalnız yalancı bahara aldanıp çiçek açan ağaçları soğuk aldı.çocuklarla beraber saatlerce bahçede oynadık.akşam eşim almaya geldiğinde ablasına doğru koşan kızıma ablasının gelme diye bağırdığını duydum.nasıl dışarı çıkıp küçüğü kucaklayıp gelen arabanın önünden aldığımı hatırlamıyorum.kaç saniye sürdü onu da hatırlamıyorum çok şükür kızıma bir şey olmamıştı.ablası da kendide çok korkmuştu.abla ne yapacağını şaşırmış öylece kala kalmıştı.eşim yanımıza geldiğinde kızım ağlamaya başladı. Çocuklarla biraz konuştum daha dikkatli olmaları için..onlar benim yaşama sebebim…. Her kese güzel bir hafta diliyorum iyi ki varsınız | çok geçmiş olsun canım
__________________ Ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsizsiniz Çaresizseniz çare sizsiniz |
| |