Konu: karamuk05
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 10:12 PM   #19 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: karamuk05

hepinize tsk ediyorum günlüğümde bana eşlik ettiğiniz için
bugün canımı yakıcağını bile bile bişey yaptım ve gerçekten de öyle oldu geçmişe ait bazı şeyleri hala silip atamamışım ona yanıyorum ndn insan karşındakinin sana değer vermediğini bile bile hala üsteler ki ben bunu yaptım zamanında ve hayatımdaki pişmanlıklarımdan biri aslında bi şey sizin için hayırlıysa veya değilse bu kesinlikle anlaşılıyo sadece siz gözünüzü kapatıyosunuz ve görmek istemiyosunuz gerçekleri sonrada pişman oluyosunuz bunu çoğul olarak söylüyorum ama kendime hitap eediyorum aslında neyse geçmişteki acı veren şeyleri unutmak dileğiyle
annecim seni çok seviyorum baba senide öyle babama cım ekini koymadım çünkü babama hiç öyle hitap etmedim buda bi eksiklik tabi şuan sizi çok özledim ve ve sonzamanlarda şunuda anladım ki anadan babadan başka yar olmuyo yani hayatta kimse sizin kadar beni çıkarsız sevemez bende öyle sizi çooooooooook seviyorum
KENDİMİ AİLEMİ SLM İ VE SİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ ŞUAN BÜTÜN POZİTİF OLUMLU DÜŞÜNCELERİ KENDİME ÇEKİYORUM POZİTİFİM GÜZEL ŞEYLER KAPIMDA BEKLİYO VE BEN O KAPIYI SONUNA DEK AÇIYORUM HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK BİDE KENDİMİ ÇOK SEVİYORUM