30-03-2010, 02:35 PM
|
#38 (permalink)
|
Guest | Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Alıntı: asudegece Nickli Üyeden Alıntı
Sizinkisi paradoksal bir yaklaşım:)) Göz rengi değişmez diyorsunuz ama aynı rengin farklı tonlarını elde edersiniz diye devam ediyorsunuz . Ben buralarda yeni olduğum için herhalde şaka yapıyorsunuz diyorum:)) Çünkü sonuçta sizin de kabul ettiğiniz gibi değişen birşeyler var!!! İnanırsanız dağları yerinden oynatırsınız!!! Adı üzerinde HAYATIM DEĞİŞTİ :)) | Evet, göz rengi, aynı tondan olmak kaydıyla değişir. Bende bunu savunanlardanım. Mesela daha evvelde söylemiştim gözüm mavi renk, denize girince yansımadan dolayı rengi çok açılıyor. Bu da mavinin tonu. Veya mutsuz üzüntülü zamanlarımda göz rengim koyulaşır, mutlu ve sevinçli olduğumda da tam tersi açılır. Psikolojik olarak göz rengi ton değiştirir. ya da dediğim gibi fiziksel bir yansımayla da değişebilir. Fakat üstüne basarak tekrar tekrar söylüyorum ki asla ve asla bir göz renginden başka bir göz rengine geçemezsiniz. Siyah bir göz asla yeşil bir göz olmaz ne yaparsanız yapın hemde. Bu insan bedenine aykırı bir durumdur. İris tabakasıyla inatlaşamazsınız. Doğuştan bu tabaka size gözünüzün rengini vermiştir, değiştirme şansınız yok. Renkli lens takarsanız bilemem. |
| |