30-03-2010, 06:34 PM
|
#43 (permalink)
|
Guest | Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Ama canım illa kanıtlayabildiğimiz şeylerden bahsetmiyoruz ki burda.. Suyun üzerinde yürümenin de bilimsel açıklaması yapılabilmiş mi?(Yapıldıysa gerçekten bilmiyorum.)Ama geçmişte büyük zatların bunu yapabildiklerini okuyoruz.Ha nasıl inanalım ki gözümüzle görmeden diye de sorabiliriz ama burda değerlendirmeyi yapacak şey kişinin kendi kalbidir en nihayetinde.İsteyen inanır isteyen inanmaz. Buna neden inanmıyoruz?Çünkü bunu başaran kimseyi görmemişiz.Ya da yapan var ve duymamışız. Önceden herkesten 14yaşından sonra kızlar uzamıyor diye duymuştum ve gerçekten bunu yaşadım.Alıp inanıp kendi gerçekliğimi oluşturdum.Şİmdi bloglarda,çeşitli sayfalarda okuyorum ki,20 yaşını çoktan aşmış insanlar düzenli,sistematik ve büyük inançla yaptıkları basit çalışmalar sonrasında cmlerce uzuyorlar.İşte herşeye daha geniş bir perspektiften bakabilmemi sağlayan olay bu oldu sanırım.Herkes yapabiliyor mu?Tabi ki hayır.Kalbin izin vermesi gerek. Senin söylediğine katılıyorum.Psikoloji ile pek çok şey değişiveriyor.O konuda hemfikiriz, diğer fikrine de saygı duyuyorum.:) "Başaracağına da inansan başaramayacağına da inansan haklısın." demişler.O yüzden herkes haklı. Kucak dolusu sevgiler:) | Boy konusu biraz daha farklı, 20 yaşından fazla olanlar uzayabildiğini söylüyorlar tamam ama ne kadar ki bu? en fazla 1-2 cm. ki 30 yaşına kadar zaten normal bir insan 1-2 cm uzar. İnsanlarda uzaması hiç durmayan organlarda var örneğin kulak. Fakat göz rengi tamamiyle bunlardan farklı ve hangi yöntem denenirse denensin rengi değişemez. Çünkü vücudumuza aykırı olur bu durum. Vücudumuza yapabileceklerimiz sınırlıdır, beynimizin bile %7 sinden daha fazlasını kullanamıyorken, %100'üne hükmedemiyorken vücudumuza, belli bir organımıza hükmedip onu nasıl değiştirebiliriz? |
| |