Cevap: phantommun günlüğü İyi Geceler Okuyunca,gün içinde kısa bir zaman süresince,varolan anlık duygularını ne güzel izlemişsin ve yazmışsın. Ve istediğin gibi de duygularını değiştirebilme yeteneğin var demektir bu. İç gözlem yapıyorsun ve kendini kontrol ediyorsun. Aynen ben gibisin. Ben bir zamanlar bu duyguların altında kelimenin tam anlammıyla ezilirdim. Başka duygular oalabileceği aklıma gelmemişti. Deneyimlememiştim. Ve yerine başka duygular koymayıda doğal olarak akıl edemiyordum. Daha sonra farklı konumlarda olabileceğimi gördüm. Mesleki olarak,gelir düzeyi,ilişkilerde vs.vs. Ve bu durumlarda kendimi daha iyi hissettim. İyi hissettiğim zamanlarda beni aşağı çeken duyguları da aşama aşama yok etmeye,daha doğrusu yenileriyle,karşıtlarıyla değiştirmeye başladım. Değiştirmek içinde yazarak onaylamalar yapıyordum. Bu bana çok etkili bir yöntem geldi. Günlük yaşamımda da bunu uyguluyorum. Birde kendimi iyi hissetmeye özen gösteriyorum ki bu da çok önemli. Çevremize baktığımızda görüyoruz zaten. Buna herkes dikkat eder zaten.
İşte nedir sen önceki mesajında yazmışsın.
Saçlarını değiştirdiğini,bu vesile ile bende
-(Umarım yakışmıştır.) diye iyi temennilerde bulunayım. Bunun gibi basit şeyler işte:) Selamlar.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |