Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2010, 10:18 AM   #48 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme)

Alıntı:
Nesira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
".......'de çift karakterli olduğuna inanan psikolojik hastaların, kendilerini inandırdıkları 'ikinci kişi' nöbetine girdikleri anda, vücutlarındaki birçok şeyin değiştiği, hatta DOĞUM LEKELERİNİN BİLE KAYBOLDUĞU GÖRÜLDÜ.."

Doğum lekesi ya, en ileri tıbbi imkanlarla azaltılması zor da olsa mümkün olan, fakat yok edilmesi imkânsız olan 'doğum lekeleri' tıbbi hiç bir müdahale olmadan, kuvvetli inanç karşısında kayboluyordu..!
Benimde 6-7 yaşlarımda bacağımda bir doğum lekem vardı fakat bu leke 2-3 yıl önce kendiliğinden kayboldu bir inanç gerektirmedi. Zaten insanoğlunun derisi değişken bir yapıya sahip, yanabilir, lekeler oluşabilir, siyah nokta ve akne oluşabilir, çatlaklar meydana gelebilir hatta selülitler oluşur. Bu nedenle deriyle göz rengini aynı kefeye koyamayız. Biri genetiktir değişmez diğeri çevresel faktörlere maruz kaldığında değişime uğrar. ve bu değişim konusunda herkes ısrarla bir şeylerin değiştiğini ifade etse de nedense bu göz rengi dışında bir konuda oluyor. Bizim konumuz göz renginin değişmesi ve son olarak söylüyorum ki neye inanırsan inan ne yaparsan yap göz rengi değişmez. Bu bilinen ve artık kesin olan bir gerçek. Beni onaylamayabilirsiniz ama bilim ve din söz konusu oluyorsa sorun yoktur. Bu iki kavrama göre de insanın değiştirebileceği bazı şeyler sınırlıdır. Bunların ne olduğunu az çok tahmin ediyorsunuz daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.

Alıntı:
Nesira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birşey daha söyleyeyim, sizleri olumsuz düşünmeye sevk eden, negatif insanları dinlemeyin. Çünkü onların birçoğu ya renkli gözlü, ya da uzun boylu oluyorlar. Ve bu özellikleriyle övündükleri, kendilerini ayrıcalıklı gördükleri için başkalarının kendileri gibi olabilmelerinin mümkün olabileceğine inanmak istemiyorlar. Kısacası, kıskanıyorlar
İnsanlar fiziksel görüntüsünü değiştirirken kötüleşmeye başlamış ruhlarını unutuyorlar, bence önce ruhu iyileştirmeli. Bende mavi gözlü ve uzun boyluyum, bu nedenle yazdığın bu kırıcı cümlede üzerime alınmıyor okumadığımı farz ediyor , görmezlikten geliyor ve konuyu kapatıyorum.