Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Anlat anlat da kıskandır bizi bakalım canım.Daha yer kesinleşmedi duru'cum.Kesinleşince haber veririm.Ama buralarda ol.Yakamozluğun tutmasın yine. |
Alıntı:
duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Redflowerscım ben istanbul'dan önce izmir buluşmasını yaptımÇok güzel geçti.Hayal abla,suzzyi ve kurbyle tanıştık.Teyzem ve kurbbynin annesi ve kızkardeşi de vardı.Suzzy bana süpriz yaptı sağolsun ben geliceğini bilmiyordum.Geldi sağolsun iyi ki geldi aa sunayı unutmamak lazım.(çok tatlı maaşallah annesine çekmiş.)Bu arada suzzy kilolu değil inanmayın.
İstanbul buluşması nerde yapılacak belli oldumu?Ben mi göremedim?Bende gelmeyi çok istiyorum.İnşallah gelebilirim.Bu arada arkadaşlar hayal abla çok tatlı enerjisi harika istanbul 'dan göndermek istemiyecez galiba aynı şekilde suzzyi çok tatlı ve samimi kurby de gelebilseydi keşke o da çok şeker ve içten. Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ah duru'cum canım İzmir'de Hayal abla ve sizlerle birlikte içmek istedi işkembe çorbasını.Neyse kısmet İstanbul'a herhalde.Geçen sefer kokoreç yemiştik bu sefer sıra işkembede.Sakatatlardan gidiyoruz bakalım.Sen geliceksin umarım.Yani çok istiyorum senide görmek.İyi gezmeler keyfini çıkar kordonun. | |
Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ah duru'cum canım İzmir'de Hayal abla ve sizlerle birlikte içmek istedi işkembe çorbasını.Neyse kısmet İstanbul'a herhalde.Geçen sefer kokoreç yemiştik bu sefer sıra işkembede.Sakatatlardan gidiyoruz bakalım.Sen geliceksin umarım.Yani çok istiyorum senide görmek.İyi gezmeler keyfini çıkar kordonun. |
canlarım bidahaki toplantıyı izmirde yaparız inşallah...
redflowers cim sende katılırsın bizlere...gelmek isteyen bütün arkadaşları bekleriz...bu arada hayal ablamın evi maaşallah muhteşem..enerjisi çok yüksek saatlerce oturduk ve normalde hiç sıkıntıya gelemeyen kızım gık demeden saatlerce kendi halinde oturdu sağolsun hayal teyzeside onu ödüllendirdi...şimdi kızım o ödülle yatıp kalkıyor...
durucum sağol canım sende mükemmel bir insansın...seninle tanıştığıma çok sevindim...artı kurby cim annen kız kardeşin ne kadar asil bir ailesiniz iyiki bir araya geldik iyiki tanıştım sizlerle....darısı istanbul toplantısına...bu akşam nasip olursa biletlerimizi alıyoruz... super erken almak lazım malum hayal abla en ön sırayı istiyor...acele davranmak lazım...hepinizi öpüyorum ve görüşmek üzere diyorum...sevgiler...