Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2010, 03:14 PM   #37 (permalink)
zelzere

zelzere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
zelzere is an unknown quantity at this point
Thumbs up Cevap: Sesler insanı yoruyor!!!

Alıntı:
pofuduk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayat çok kısa, bugüne kadar nelr denemedim ki, müziklerin bir faydası kensinkez BANA(başkalarına olabilir) olmadı...Ve hayat çok kısa, iki kez aynı şeyi deneyemeyecek kadar kısa...
Telkinlerin kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Hatta bir yerde de 4 aya kadar sürebileceğini okumuştum. Bu kurallara dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Eğer sonuç alamaz isen. Forumda bu konu ile ilgilide başlık var diye biliyorum.

Farklı müziklere gelirsek. Sanırım Arkadaşların dediği gibi bizi yoran. Müziğin içindeki telkinler. Bence hepsi çok hoş. Subliminal telkinlerden önce Rahatlatıcı telkinler dinliyordum. Subliminal telkinleri dinlemeye başladığım zaman Başağrısı, Sıkıntı, Bunalma, Daralma hissettim. İlk başlarda sıkması normaldir diye düşünüyorum. Bir müziği devamlı dinlersek bir daha dinlemek istememiz normaldir.
(Sigara bırakmayı da dinliyorum ve bazen çok sigara içiyorum. Sigarayı bırakıcam dediğinizde nasılsa bırakcam diyip fazlada içiyorum. Bazen sigara bile aklıma gelmiyor başarılı olacağından eminim.)

Su sesinde belirtmek istediğim. Akan su çok hızlı sanki beynimi kemiriyor
Sevgiyle kalın
zelzere isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla