Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2010, 10:37 PM   #28 (permalink)
Işıkyolu
Teğmen

Işıkyolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
40 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıkyolu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü

Sanki kafama takıyorum gibi .. Airpot tv de Değerli Özlem Şahin in bolluk bereket çalışmasını izlediğimde bu etkinliğe katılmalıyım dedim .. Ya bugün açıkcası biri çıkıp çalışma sistemimin yanlış olduğunu söyledi beraber yola çıkmıştık ve yol kat etti ve devam ediyor .. Kendimse alakasız bir şekilde iş konusunda evdeyim ve görüşmelere gidiyorum.. Bir yandan da bakıyorum ki o çalışma sistemini benim bıraktığım 6 yıl oluyor , onu da çok takacak değilim (Bunu derken de ilgi gösterdiğim ortaya çıkıyor..) Sanırım NLP uygulayacağım .. Koruma kalkanı ve kilo vermeyi dinliyorum .. Gayet rahat ve enerjiğim .. Bu aralar iş konusunda yoğunlaşmış durumdayım .. Gelişmeleri bildiririm . O arkadaşımında telefonla arayıp bana ulaşmasından bana bu konuda evrenin gönderdiği yardımcı olarak görüyorum , bu dar boğazın aydınlık olduğunu biliyorum , sevgilerimle ..Bu arada dans doğaçlama ve doğaçlama yeteneğim bana geri gelmiş durumda .. Hastasıyız mükemmel