Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2010, 01:32 PM   #83 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Canım günlüğüm, sevgili arkadaşlar sayın site kurucuları herkese merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir, ben sabah biraz kötüydüm ama yinede Özlem Şahin ablanın tezahür etmekle ilgili verdiği bilgileri uygulamayı unutmadım, hemen sabah dileklerimi diledim. Vücudum uykusuzluktan mahvolmuşsada yılmadım bir enerji doldurdum banyomu yaptım hooop kahvaltıya oradan da işe koştum geldim:))) Önce içimde gece aldığım haberden dolayı bir sızı vardı ama yazınca buralara geçti şimdi. Şimdi Aşkımın çok şükür yaşadığına şükrediyorum. Ne oldu derseniz trafik canavarı tarafından yutuluyordu neredeyse. Neyse detaylara girmeyelim canımızı sıkmayalım yine, sağlıklı olduğuna yaşadığına şükredip biz güzel yolcuğumuza devam edelim( Kıbrıslılar gibi konuştum galiba ne şirin)
Mutluluki dik durmak ve canının sıkıldığı anda mutlu olduğun o anı 17 saniye imgelemek (ben daha fazlasını yapıyorum) sonra hooooppp anında düzelmişsin ne güzel. Bu yazıları geç okuduğum için çok üzüldüm ama okuyabilme şansına eriştiğim içinde şükürler olsun. Ya internetim olmasaysı. Daha doğrusu ya gözlerim olmasaydı napardım. Sabah banyodayken duşun altında boş durmayıp zihnimi şükürlerle doldurdum, o vücudumdaki uykusuzluk ve sinir harbi pat diye geçiverdi. İşte kötü sözler vücudu büzüştürürken iyi sözler dinç yapıyor. Şükür en güzeli tabiki. Bu olayı yani hem kötüyü hem güzeli ve vücudumdaki etkilerini aynı gün içinde yaşamak oldukça ilginç! Bunlar birer hayat dersi. Biz mutluluğu daima çağıralım yanımıza çağıralımki daha çok mutlu olmak için evren bize istediklerimizi sunsun. Yarın benim doğum günüm sabaha karşı 4buçuk civarlarında doğmuşum, annem dedi 29 yıl boyunca 5 buçuk diye biliyordum hesapladım 4buçukmuş burcum koç, yükselenim balık ay burcumda akrep oluyormuş. Sulu gözlülüğüm balık ve akrepten kıskançlığım akrep ve koçtan, girişimci ruhum koçtan geliyor sanıyorum:))) ateş çok az su çok olunca o ateş fıs diye sönüyor tabi buda benim burçlarımla ilgili yorumlarım tabi:)
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla