Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2010, 02:44 PM   #88 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru diyorsun canım da başka bir insana bir şey söyletmek gerçekten başarı.Büyü gibi bir şey:))
Hani demişsin ya büyü gibi birşey. Büyü değil ama bilmediğimiz o gizemli sır bence hala tam açıklanamıyor. Açıklanamasada onu görmemiz gerekmez varlığını belli ediyor ve ben bu duruma inanıyorum. Allahın yarattığı bir mucize inanç. İnanmak deyince sadece din gelmemeli akla. İnsan herşeye inanabilir. Bu inanç dediğimiz senin dediğin o büyünün yerine geçiyor. Arkadaşımız çok güzel açıklamış. Ben nasılsa olur deyip inandığım ve içimde şüphe barındırmağım için gerçekleştiriyorum. Geçen gün ne yapsam olmayan bir dileğim vardı, çünkü o an çok mutsuzdum ve bir türlü o konuya inanmayı başaramadım içimde bir endişe kırıntısı vardı ve olmadı. Shamanic ablanın paylaştığı bir yazıda da diyorki: mutlu olun mutlu olmak için 17 saniye mutlu olduğunuz bir anı imgeleyin ve aklınızda onu tutun diyor. O zaman mutluluk denilen frekans düzeyine ulaşıyoruz sanırım ve orada herçeşit mutluluk hazır bizi bekliyor. Dileiğimizi gönderincede sürekli o frekansta olursak o radyo kanalında o frekansta bize ulaşılması istenen bilgileri alırız. Çok ilginç bende yazarken şimdi daha iyi farkına vardım. Yani biz demekki dileğimizi mutluyken diliyoruz o mutluluk kanalına ulaşıyor bilgiler cevabı duymak için orda beklememiz gerek yani hep mutlu olmamız gerek, işte o anda bize dileğimizi gerçekleştireceğimiz bilgiler elini uzatıyor yada zaten kendiliğinden çabucak gerçekleşiyor. Hehe süpermiş.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla