Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Seni kıskandım valla, ne azimlisin, çok başarılısın, derslerinide geçip mezun olacağından eminim. Uzaktan okumak kolay değil bence, ben bunu farkettim, çünkü kendi kendini çalışmaya ve öğrenmeye motive etmek zorundasın bu zor bişey. Hani okul olunca ödev filna oluyor, birde insanlar var, arkadaşlar var toplum içinde olunca mecburen öğreniyorsun ve sonra zamanlada kendi kendinede çalışıyorsun. Ama böyle uzaktan öğretimde yani nerden başlayacaksın nasıl başlayacaksın, nasılsa bir ödev yok, hoca yok deyip insan gevşiyor. Buda kendi kendine sadece kendi kendine herşeyi başarmak zorunda kaldığını gösteriyor ve bu çok zor sen zoru başarıyorsun. Bravo Mezun olunca ve iyice zayıflayınca böyle sevinçten zıp zıp zıplarsın ne güzel
Bu arada 29 tlye(95tllik) bir İngilizce eğitim seti Dost kitabevinde satılıyor. Yani internette öğretililiyor, cdleri filan var. Bence çok iyi bir fırsat. Üsatelik 24 saat eğitim diyor böyle dediğine göre soruda sorabiliyorsun. İngiliceni geliştirebilirsin. Dediğin gibi illa bir kursa gitmene gerek yok. Onun bir başka markası 90 tl onun birde fransızcasıyla ispayolcası var. |
teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
gerçekten de zor canım...hele o kitaplardaki karışık cümleler yokmu bi de uzatıyorlar...bazen kitabı yeniden anlayacağım dile yazdığım olurdu
artık hiçbirşey yapmıyorum tabi...sanırım bilerek böyle yazıyor yazarlar...
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım...evet cd setleri güzel bir alternatif..