Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar Ya Nesira neden bu kadar ısrarcısın; mitoloji ile islamı nasıl bir arada düşünebiliyorsun ve sonra kalkıp ben ilahiyatçıyım vs diyebiliyorsun. Amaçın ne tartışmayı sürdürüp ateşi sıcak tutmakmı ben öyle anlıyorum çünkü biraz din bilgisi olan hangi dinden olduğu önemli değil sadece din bilgisi olan hiç kimse kalkıp islamla mitolojiyi aynı kefede değerlendirmez. Hele hem mühendis hem ilahiyatçı bir din büyüğü bunu asla yapmaz yeterki amaç başka olmasın.
Kimin elinde, benimle Allah arasındaki manevi duyguyu ölçecek bir terazi var? Kimin elinde, benimle Allah arasındaki manevi duyguyu ölçecek bir mihenk taşı var? Yok. Öyleyse neden allahla arama girmeye çalışıyorsun, kendini benden inançlı sayıp beni yönlendirmeye çalışıyorsun. Senin yolundan gidersem ulaşacağım yer islamla mitolojiyi aynı kefeye koymak olur en fazla.
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/
ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.
Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"
Başta kendimi sonra herkesi affettim. |