Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2010, 08:53 PM   #90 (permalink)
doris
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: damla damla bir günlük

tamam yatıştı gıcıklığım biraz..
sil baştan başladım..
sanırım kötü çekim oluşturuyorum bu yazdıklarımın silinmesi konusunda... iptal iptal heyo evren duy beni...
neyse günlük son günler benim için sancılı gidiyo..
acı çekiyorum ama hayatım hakikatten alt üst oldu denecek kadar değişti..
bi yerde okumuştum insanlar hayatlarındaki en zor zamanları en iyi zamnalarından önce yaşarlarmış..
sanırım dibe vurmadan en tepeye sıçrayamıyoruz..
bende çok zor zamanlar geçiriyorum, çok acı çekiyorum..
bi aile kurmakla ilgili tüm hayallerim yıkıldı aslında bu konudaki inancımı yitirdim..
hevesim kaçtı yaşama dair.. ama toplanmalıyım..
sonra biraz düşününce aaslında tüm bunları neden hayatıma çektiğimi farkettim.. bu hayaller ideallerimin önüne geçmişti..
ve tanrı bunu bana acı bişekilde anlattı..
silkelenip ideallerim uğruna koşmaya devam etmeliyim.. böyle düşünüldüğünde acıyla karışık bi hafifleme yaşıyorum aslında..
ve içimdeki sevgi dahada saflaşıyo ve onu hiç bizaman kaybetmiycem hep saklıycam hep benimle kalması için dua edicem..
tüvmeni çok seviyorum.. o da beni çok seviyo biliyorum..
ama hayat yaşamam için beni bekliyo.. koşmalıyım!! hırSla azimle başarmalıyım pes etmeden kalkmalıyım..
bu sevgimi kaybetmeden! evet tüvmene olan sevgimi kaybetmiycem, bu sonsuz sevgi, benim yanlış adımlar atmamım önüne geçicek çünkü..
bu yüzden tüvmene onu sevmeme ve ona aşık olmama izin verdiği için minnettarım..
onu seviyorum.. onun çok mutlu olmasını kendim için istediğim gibi istiyorum..
ve değerli zamanlarımızı birlikte yıllarca daha güzel ve yaşanılır yaptığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum..
evet benim için artık bazı kapılar kapandı bidaha açılmamak üzere.. kapılarımı kapadım tüvmen dışındaki herkese..
iyiki tüvmen var olmuş.. iyiki varım!! iyiki varız..
iyiki bu forumdayım..
iyiki..
hepnizi herkesi çok seviyorum..
mutlu kalın.. yorulmayın sizlerde koşun..
tüvmenin herzman bana söylediği gibi sadece çaresizler ağlar
AĞLAMAK YOK!!
HOŞÇAKALIN....

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla