Cevap: pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü Merhaba Şimdi günlük mantal uygulamalarım. 1-Meditasyon / Sabah Akşam 2-Tibet/ 5 Hareket 3-Yaratıcı İmgeleme Yaptığım program gereğince günlük meditasyon ve (Tibet'in Gençlik Pınarı)nda geçen 5 hareketi uyguluyorum. Buraya yaratıcı imgeleme süreçleri ile ilgili alıntıyı yaparken aslında başka konu açmaktansa günlüğüme eklemeyi daha uygun buldum. Uuygalamalarla ilgili sonuçları yazarken neyi nasıl yaptığımıda günlüğümde anlatmanın daha doğru olacağını düşündüm. Tibet'in Gençlik Pınarı kitabı ve hareketleri ile ilgili forumda bilgiler var. Yaptığım meditasyon ise nefese odaklanarak yapılan basit bir yöntem. Bununla ilgilide burada açıklama ekleyeceğim. Şimdi yukarıdaki mesajı yeni okudum,bununla ilgili yeni birde konu açıyorum ve bu konuyla ilgili değişik konulara yazdığım mesajlarıda orada topluyorum. Selamlar. İyi akşamlar.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |