Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2010, 08:17 AM   #72 (permalink)
iloscuk
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Teşekkürler güzel yorumlarınız için arkadaşlar.Bilgisayarımdaki ağrıza sebebiyle son günlerde siteye uğrayamadım pek fazla.
Telkinleri de dinleyemedim maalesef bilgisayarımdaki sorun dolayısıyla.Ama dinlemeye devam edeceğim.
İş konusuna gelirsek; kısa bir süre daha devam edeceğim şuanki işyerimde.Sebep maddi tabiki.Bir ay sonra beni güzel günler bekliyor olacak.Ama şuan bunun sevincini yaşayamıyorum maalesef.
O içimdeki boşluk aslında pinnko senin kastettiğin gibi zamanla alakalı.Herşeye aynı anda yetişmek ve kafamdaki herşeyi uygulamak istiyorum.Ama zamanı kullanma konusunda sıkıntım var.
Bunun dışında olumlu gelişmelerde var.Evde spora başladım ve ufak ufak imgeleme de yapıyorum istediğim fizik konusunda.
Kısacası kendimi bırakmış değilim kesinlikle.Ama planladıklarımı yetiştiremiyor olmak bana kendimi disiplinsiz biriymişim gibi hissettiriyor.Çünkü benim mantığıma göre doğru olan uykusuz kalıp, programa sadık kalmam.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla