Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 09:32 PM   #36 (permalink)
alen
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

Alıntı:
esmer Nickli Üyeden Alıntı
cevabınız için teşekkür ederim.ben şunu sormak istemiştim aslında örnek vererek açıklayayım.listemde suçluluk ve ego var onları bir süre dinledim daha sonra kendine güveni ekledim listeme suçluluk ve egoyu hiç çıkarmadan bi süre sonra sosyalliği ekledim suçluluk, ego ve kendine güveni hiç çıkarmadan böle devam ederek bu şekilde mi dinlenmeli acaba.
nasıl dinleneceği konusunda henüz net bir cevap yok gibi bir şey. buna benzer bir soru bende sordum...cevap bekliyorum bakalım...gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor nasıl dinleneceği konusunda...net bir cevap bulamazsam,kafama göre takılacam artık...zaten normal müzik dinleyemiyorum artık. acayip depresif hal alıyorum..en hareketli parçada bile..o yüzden sadece telkin dinliyorum...sınırsız dinliyorum..günde 20 saat evdeysem 20 saat dinliorum..nasıl dinlenmesi gereketiğinin peşine biraz daha düşecem sonra kafama göre dinleyecem...1-2 yıl paso telkin dinlerim zaten büyük bir olasılıkla...bir şekilde bilinçaltıma girer yani..en azından girmeli yoksa bir yıldız kayacak :=)
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla