04-04-2010, 01:36 PM
|
#37 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 490
170 Mesajinıza toplam 808 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım Alıntı: hiçyoktum Nickli Üyeden Alıntı
-hayatım değişti- diyebilmek adına burdaysak bukadar olumsuza odaklanmak neden ozaman.bi deney okumuştum tıp öğrencilerini 2 gruba ayırıp uyku hapı veiyorlar ama bir gruba bunun uyku hapı olduğunu, diğer gruba ise uyarıcı etkisi olan bi hap olduğunu söylüyorlar.sonuç beni hayrete düşürmüştü uyku hapı aldıklarını düşünen grup mışıl mışılken uyarıcı hap aldığını sanan grup ise cin gibi olmuşlar oysa her 2 grubada uyku ilacı verilmiş.şartlanmanın etkisi bu kadar büyükken ve ben bu telkinleri 6 saattir daha iyi hissedeceğime ve zihnimi bir adım ileri taşıyacağına inanarak bu niyetle dinliyorsam hiç şüphem yokki alttaki duymadığım kelimeler beni psikopat yapmak için söylenen sözler bile olsa:) hiç işe yaramayacak çünkü BEN BU TELKİNLERİ BİLİNÇ DÜZEYİMİ YÜKSELTMEK VE ZİHNİMİ KONTROL ALTINA ALMA YOLUNDA BİR BAŞLANGIÇ OLMASI İÇİN DİNLİYORUM.Baş ağrılarımda geçti (yada belkide devam ediyordur kimbilir oraya gidip bakmıyorum ben orda değilsem ağrıda orda değil demektir).çünkü bu telkinlerin işe yarayacağını biliyorum ve bilinç altım bildiğim kadarıyla birçok konuda çok inatçıdır (inatçıydı,artık değil) ama değişimi vücudumun her hücresi öyle bir inançla istiyorki bilinçaltımın buna boyun eğmek dışında bir şansı yok.dolayısıyla ağrıların sebebi bilinçaltının direnmesiyse o ağrılarıda reddediyorum!!!ÇÜNKÜ BİLİNÇALTIM DİRENMEK İSTESEYDİ Bİ ŞEKİLDE BENİM BU SİTEYİ BULUP BU TELKİNLERE ULAŞMAMA NEDEN OLMAZDI.Bu siteyi kendine çeken bilinçaltım şimdi neden dirensinki?
evrendeki eşzamanlılığı düşünürsek henüz biz görmesekte play düğmesine bastığımız anda bir niyetle yola çıktık demektir ve buda amacımız için hemen şu ANda değişimin başladığını gösteriyor.ağrıları umursamamak için şöyle düşünün DEĞİŞİM BAŞLADI.. | örnek müthiş olmuş.plasebo etkisi.kendinizi iyiye inandırısanız iyi olursunuz.babaneme küçük mentollü şekerleri nefes açıcı ilaç diye yutturmam ve onun hakketten "yutup"bikaç gün sonra nefesinin açıldığını söylemesi gibi şimdi de sırada uyku problemine bi şeker bulmada |
| |