dusun
selam sevgili günlük prensip saat su anda tam 00:00 18 haziran 2008
bu gun her sey yolunda gitmişdi taki aksam saatlerine kadar :( iyileşdim şükür yarın giderim işe
dun gece sabaha kadar uyuyamadım gene öglen bi uyumusumki taki aksam saatlerine kadar .
aksam kalkdım ve düsünmeye basladım kankam geldi beraber sarkı dinlerken gene sarkıların arabeks parcaların esiri oldm
hani sabah yazmısdım ya canım sıkıldı 100lerce olan arsivimden birisin cıkartdım vcd izledim gelece dönüş filmini gercekden gelecege dönsem neler yapardım acaba diye :( neler yapmazdımki
bu sarkı bana koymazdı belki gelecege dönsem sözlerine baksana tam benim için yazılmış
yok artık basımda askın belası bir izin kalmadı vurdugun düşde
kapandı gönlümde sevda yarası unut diyordunya unuttum işte
sensizdeee düşermişş takvimde günler zorlasanda anmazz adını dillerr.
gideni sanmaki bu gönül özler unut diyordunyaaaa unutdum iştee !
uzaklasdı gönlüm her hatırandan kalmadı hiç senden gecen zamandan
çokdan küle döndü alevli yanannn unut diyordunya unutdum iştee .
bilmemm bu sarkıyı dinledigim zaman aglamazdım belki sessizce gözlerim yasa bogulmazdı artık gözümden yas degil kan geliyo aglamakdan gozlerimde yas kalmadı cunkü
söz vermiştin bana yanı başımda yaşlanmaya,söz vermiştik bu dünyaya ne olursak olsaydık kaç yıl geçti bak hala son bakışın biras bana saklı duruyor ne fayda bıraksaydın solsaydık.hangi bahane avutur bilmem hangi günahın bedeli bu kandırmıyor ne güzdüzüm ne gecem böyle intikam olmaz....çokmu fazla bu sitem agır degilmi bu ceza söyle kim çok gördü seni bana böyle yalnız kalınmaz,
dünyaya ne verdim bilmiorum dünya bana bu göz yaslarını verdi