Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 08:35 AM   #287 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Ne sandın cicim geceleri saymazsak senden bile küçüğüm .Ama sayalım ya ben geceleride severim.Hayatın herşeyini severim.Hayatımda geri gidip en çok pişman olduğun şeyi değiştir deselerdi ben 17 yaşına dönüp üniversiteye gitmek isterdim .Çünki benin hayatımı tamamen değiştirirdi.Belkide bu gün yaşadığım şeylerin bir çogunu yaşamamış olacaktım .Hayatımdaki iki önemli kişi ile tanışmamış bile olacaktım .kuzucuklarım iyiki varsınız sizi hiç bir kariyere değişmem sizlerde benim kariyerimsiniz.

Serkan'nın güzel sözleri beni bir an geçmişe götürdü.Oğluşumun okula başladığı sene idi çocukları servise bindirdikten sonra bende arkalarından okula gidiyorum okulda yeni arkadaşlarım var okulda yapılması gereken çok şey var bende elebaşı herşeye burnumu sokuyorum okulda beni tanımayan kalmamış.Sabah kalktı kendimi kötü hissediyorum hazırlandım hatta biraz kendimi iyi hissetmek için iyi giyindim.Çocukların servisindeki küçük büyük bütün çocuklar beni seviyorlar.BEnçocukları bindirirken arka sırada oturan bir çocuk bana beğenisini ifade eden bir hareket yaptı .Benim ogün ki sıkıntım dağılıp gittive kendimi çok iyi hissettim demeki bazen insanların küçük beğinelere bile ihtiyacı oluyor.Bakın yıllar sonra bile hatırlıyorum .Serkanın sözleride akşam bana aynı etkiyi yaptı çok teşekür ederim .

hayatımızda beğenilerimizi dile getirmek bazen insanları takdir edebilmek çok önemli .Eskiden hatır gönül almak için bir fincan kahve bile yetiyormuş hatta ata sözü bile olmuş bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varmış.Günümüzde bir çok şeyin içi boşaldığı için hatır gönül hak getire.

Her insan beğenilmek ister eşimize çocuklarımıza yakınlarımıza ve çevremize beğeni ile bakıp bunuda dile getirmekten çekinmezsek sevdiklerimizi de alıştırıyoruz onlarda takdir yeteneği kazanmaya başlıyorlar.Ben yıllarca yemek yaptım herkes bana teşekür etti eline sağlık dedi.Ben bu olaya okadar alşmışımki ben kimseye teşekür etmemişim.Şimdi ediyorum hiç kimsenin emeğine saygısızlık ettmem.Ay gene çenem düştü sonra görüşmek dileği ile sevgi ile kalın yolunu aydınlık ve açık olsun.