Alıntı:
cymbella Nickli Üyeden Alıntı
SeLeNaS peki sen ilk yazmaya başladığında belli bi yöntemin varmıydı.yani kendinle sohbet tarzında mı yada olumlamalar şeklinde mi yoksa farettiğin değişimleri mi yazdın yoksa ortaya karışık mı yaptın:))).yani benim ki biraz "ilk cümleyi bulsam kitap tamam da "tarzı bişey.ne yapacağımı biliyorum ama başlangıç için bi ışık mı lazım ne?? |
Günlük değişim günlüğümde gün gün kendimde fark ettiğim değişimleri yazdım,ve hangi tarihde hangi telkini eklediğimi ve yeni telkin sonrası kendimde fark ettiklerimi yazıyorum.
Hedef ve plan defterimde,mesela;Nisan hedef diyorum ve o ay sonunda kaç kitap bitirmiş olacağımı,hangi ödemlerimi düzene sokmuş olacağımı,pazar günler düzenli olarak yürüyüşe başlayacağımı ... gibi hayatımı planlama&düzene sokma amaçlı notlarım var.
Gelelim en güzel olanına...Kendimi iyi hissettiğim,konsantre olabildiğim bir ortamda hayal gücümü harekete geçiren bir müzik eşliğinde o an ne yaşamak istiyorsam en kısa zamanda neyi yaşamak istiyorsam ve nasıl olmasını istiyorsam ( detaylı özelliklerini yazıp doğru şekilde sipariş vermek adına)onları yazıyorum.Ama hayatıma girdiğinde yaşadığım mutluluğu hissediyorum...
Bu şekilde bir çalışma yapıyorum.Tabi gün içinde mümkün olduğunca bunları hatırlamak,hissetmeye çalışmakda çok ama çok işe yarıyor.Bu şekilde hayatıma giren güzellikleri sizlerle en kısa zamanda paylaşmayı seçiyorum
Sevgiyle ...