Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 02:12 PM   #206 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

Biz kahvaltıyı yapar geliriz.Öğlene bilemem artık.Acıkırsak yeriz tabi.Aç kalıcak değiliz ya.Karpuz peynir süper fikir

Duru'cum sen dert etme biz buluşur gideriz senle.Yeter ki sen gelicem de ben helikopter tutar gelirim seni almaya canım.Ayrıntıları konuşuruz.Ay çok seviniyorum çok kalabalık ve çok eğlenceli olucak bu buluşma.
Pisim erken çık biraz daha yola yaw.Çok geç kalma.Sensiz eğlence olmaz.Ben kiminle kıkırdıycam sonra.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla