Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 02:12 PM   #207 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,640
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

dayına söyle kesin gelsin hatta bi kaç model uçak getirsin uçururuz.
rezervasyon için haber bekliyoruz arkadaşlardan. sabah kahvaltı olmayabilir ama öğlen yemeği için ne yaparız bilemiyorum bunlarında kesinleşmesi lazım.
bostancıya gelirseniz eğer yolun karşısına geçin. büfelerin olduğu yerde pasaja girip direk devam edin pasajdan çıkınca sola devam edin tren garına yakın bir yerden yol üzerine devam edin, yolunuz üzerinde solda bi süpermarket var, aynı hizada bi kuaför var. kuaförün olduğu arada dudullu araçları var mavi renkli minibüsler, onların birine binip bostancı köprü çıkışında inin. zaten durak var göreceksiniz. indiğinizde alttaki yola e-5 e inmeniz gerekiyor. indiğinizde durağı göreceksiniz zaten.duraktan 5-10 dk da bir 500t otobüsleri geçmekte. yada kavacıktan geçen bir otobüse binin. genelde kavacık için 2 bilet alıyorlar haberiniz olsun.
kavacık kavşakta inip az yukarıda üst geçit var. orada mavi minibüsler var ama nereye gittiklerini bilmiyorum. onlara sorup mihrabat korusu yada yakınlarından geçiyormu diye sorarsınız.
bende kavacıktaki mavi minibüslere binecem ama bilmiyorum mihrabat korusundan geçiyorlarmı...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla