Yine güzel bir gün...kuşlar böcekler çiçekler...Aynen bu moddayım :)) Kendimde güzel gelişmeler gördükçe daha da mutlu oluyorum. Biraz önce yöneticime tatlılıkla kendi fikrimi kabul ettirdim. Eskiden mutlaka tartışıp kendimi yıpratırdım. Halbuki ne gerek var tartışmaya! Kötü bir niyetinin olmadığını, onun fikrinin ve kendi fikrimin sonuçlarını anlatınca olay kendiliğinden çözülüveriyor. Kontrolün kendi elimde olduğunu hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu. Bulutlarda uçuyor gibiyim
Diğer bir güzel haber ise konuşmamla ilgili...Bugün çok rahat konuşuyorum. 1 haftadır uyguladığım sıkı bir program var. Yavaş konuşmaya çalışıyorum. Ama 1 haftadır yanına bile yaklaşamamıştım. Kekeme olmama rağmen nası bu kadar hızlı konuşabiliyorum bilmiyorum. Kekeme olmasam arkadaşlarımın ailemin vay haline!
Programa geri döneyim, her akşam ertesi günün hedefini belirliyorum ve ertesi gün akşam hedefime uyup uymadığımı, neleri doğru neleri yanlış yaptığımı yazıyorum. Konuşurken ne yaptığımı, neyi yanlış yaptığımı yazıyorum. İşe yaramıyor diyordum, biraz sabırsızlık etmişim anlaşılan
Bugün daha yavaş konuşabiliyorum ve konuşurken yanlış yaptığımı düşündüğüm şeyleri yapmıyorum. Gelişme görmek gerçekten çok güzel bir duygu. İnşallah diğer kuralları uygularken de böyle güzel sonuçlar alırım...
Herkese kucak dolusu sevgiler....