Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 08:25 PM   #72 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

sevgili günlük
bi akılsızlık edip anneme söyledim seminer olayını..
başladı istanbul burası, yok şunu yaparlarsa, yok bunu yaparlarsa.. ben tv izlemediğim için haberim yok tabi, bu ara böyle abuk subuk şeyler olmuş organ mafyası hırsızlık vs tarzı bir kaç olay anlattı. "ben onaylamıyorum" dedi "sen de gel kapıda bekle öyleyse" dedim. ne yapacakmış saatlerce beni bekleyip vs vs vs..moralim bozuldu. zaten askerdeki erkek arkadaşıma da söylediğimde aynı tepkiyi aldım, ben gelince birlikte gidelim dedi tek başıma gitmeyeyimmiş..ya bi adım atmaya çalışıyosun sonra habire birileri sana engel olmaya çalışıyor
acayip canım sıkıldı bu işe.onları da anlıyorum zaman kötü, endişelenmek doğal ama o zaman hiçbişey yapamayız ki..
güven denen şeyin sarsılması ne kadar kötü birşey işte..bir toplum ki kimse kimseye güvenemiyor, ne yazık..
neyse hayırlısı, ben saf ve iyi niyetimle istiyorum. hayırlı olacaksa o gün geldiğinde gidebilecek durumda olurum.
sinir oldum üff
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla