Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 11:15 PM   #20 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: whales den izdüşümleri..

whales öncelikle günlügün hayırlı olsun super,

sorunumuz seninle ortak gibi bende ask acısı cekiyorum :( hatta su an duyugulandım bende o kadar cok seviyodum bende onun için ölümü göze aldım o kadar yakındıkk aileler bile tanısıyodu askerden gelince evlencekdik güya ne oldu o beni sevmedigini söyledi ayrıldık yalan oldu :( ben nabdım ölmeyi denedim defalarca olmadı hayatımı zehir etmeye calısdım uyusturucu maddeler kullandım alkol aldım ne oldu ona bi şey oldumu o hala gülüyo egleniyo o işin farkına varmamıs o hiç sevmemişki bir gün asklar bitiyo fakat hatıralar kalıyo ama degiyomu hayır degmiyo ben onun için ölmeyi denedim ölmeyi o benim için nabdı bana bi kerte yürekden seni seviyorum dedimi hayır . ben o kadar baglanmasam bende silerdim ama silemiyorum işte ama suna emin ol deymiyo gercekden deymiyoo
sevene merhabaaaaaaaa sevmeyene elvedaaaaa
seven sever sevmeyen def olur gider benim dünyam her türlü döner üzülmee zaman her seyin ilacıdır zaman unutmayı ögretmez ama zaman artık onun gittigini ögreticekdir sana mutlu olacaksın kendini mutlu hissetceksin inanıyorum buna