selam günlükk
19 haziran 2008 00:00
moral sıfır rejenerasyon sıfır aklım beynim sıfır her sey sıfır :p
bi kaç gündür evde yatıyodum bug un kendimi iyi hssetmeye basladım ve işe gittim dukkanda baya bi ygılma olmus eksikligim belli idi sanayide cindoruk son yolcu serkan usta yokdu aksam eve girdigimde baya geçdi saat
calısdım ama gene yanlızdım be gene aklımda o vardı her zaman yaptıgım sekilde arabeks bi parca acdım dukkanın en kofti kosesine gittim ve motorumu dagıttım bu arada bu son 1 hafta mutsuz olamam olmamm olursam hayatım boyunca ödeyemiycegim bi hata yaparım
büyük güne sadece 1 hafta kaldı haziranın 29 una o güne 1 senedir hazırlanıyoruz kasa hariç sadece hazırladıgımız aracın motoru 60 bin € civarında bi para yedi :S
veee en az ilk 3 e girmezsek o kadar masraf bosa gitcek uykusuz geceler uykusuz günler baslıyooooo beynimi baska seylere odaklamam ona o güna odaklanmam lazım hazırladıgımız arac tamamiyle bitti sadece 1 hafta kaldı 1 haftaaaaaaaaaa serkan serkan toplar kendini oglum toparlaaaaaaaaaaaaaaaa eger gene istop etdirirsen denemelerdeki gibi yada aşırı sıkısdırmadan motor alev alırsa yada yanma odasındaki basıncdan piston kol cıkartırsa denemelerdeki gibi hayellerin suya düşer
şimdide turkiye tuning dragstars dragturkey motosports otomoto dergilerinnin tehmuz ayı kapagını görüyor gibiyim
ankara eksoz kokusuna ve lastik dumanına doydu dereceye giren yarısmacılar soyle
diye bu guzel günden kendini mahruz bırakma
düşünme artık o sana acı veren kişiyi düşünmeeee en azından sadece 1 hafta düşünmeee 96